Psykolog søges til Ungdomspsykiatrisk dag- og døgnafsnit Aabenraa, pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale

Aabenraa

Brænder du for at arbejde med børn/unge og deres familie og netværk i kortere og/eller længere udrednings- og behandlingsforløb under indlæggelse?

Vil du være med til at udvikle behandlingstilbuddene i børne- og ungdomspsykiatrien, samtidig med at du bidrager til at få hverdagen til at fungere for patienter og kollegaer?

Så er det måske dig vi søger!

For at udbygge vores behandlingstilbud har vi nu en fast stilling ledig til en psykolog på 37 timer/uge til Ungdomspsykiatrisk dag- og døgnafsnit Aabenraa pr. 1. oktober 2021.

Vores vision er at skabe en tryg afdeling for patienter, personale og pårørende, hvor patienten og høj faglighed er i fokus. Vi samarbejder kontinuerligt på at finde gode strategier til gavn for den unge. Der arbejdes bl.a. ud fra mentaliseringsbaseret miljøterapi, Safewards, DAT og ud fra bæltefri tilgang. Du bliver en del af et fagligt miljø med et stort engagement, hvor din faglige profil er velkommen.

Kompleksiteten i patientforløbene er høj, og der er forventning om, at børn/unge og deres familier skal modtage en helhedsorienteret behandling. Vi ønsker at arbejde med en kultur, hvor vi kan lære af hinanden og aktivt anerkender hinandens faglige styrker, og den kultur skal du være med til at understøtte.

Vi vil vægte at vores kommende kollega:

◾ Psykolog gerne med erfaring med såvel udredning som behandling af målgruppen inden for det børne- og ungdomspsykiatriske speciale.

◾ Er engageret, initiativrig og har interesse for børne- og ungdomspsykiatrien, med vilje til personlig og faglig udvikling.

◾ Ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed, hvorved samarbejde bliver en naturlig del af hverdagen.

◾ Kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne (og evt. kollegers) arbejdsopgaver.

◾ Kan formidle sager på samarbejdskonferencer med skole, PPR, sagsbehandler i kommune og andre relevante samarbejdspartnere.

◾ Er dygtig til at dokumentere, og kan formidle vigtigheden heraf til kolleger.

◾ Har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans.

Vi kan tilbyde:

◾ Et job med psykopatologisk diagnostisk udredning og behandling af børn og unge.

◾ En hverdag med faglige udfordringer. Vi arbejder for at give barnet, den unge og familien en kvalificeret behandling, hvor der tages hensyn til barnet/den unge samt familiens behov og ønsker.

◾ Arbejdsopgaver med ansvaret for udrednings- og behandlingsforløb, hvor sparrings- og supervisionsbehovet afstemmes løbende

◾ En arbejdsplads hvor det tværfaglige samarbejde er en stor del af vores hverdag og vægtes højt.

◾ Mulighed for at udvikle kompetencer vedr intern undervisning og supervision af andre faggrupper.

Om afdelingen:

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland er fordelt på de tre matrikler (Esbjerg, Vejle og Aabenraa). Ungdomspsykiatrisk dag- og døgnafsnittet i Aabenraa har 18 døgnpladser, hvoraf de 3 er intensiv pladser og 2-4 dagpladser. Afsnittet har egen skole tilknyttet og sygehuset har egen hal og motionscenter. Sengepladserne er fordelt på behandling af unge med spiseforstyrrelser og unge med almenpsykiatriske tilstande. Dagpladser rummer begge områder.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere ift. personaleansvar og specialeansvarlige overlæger ift. det faglige udviklingsansvar, der i et forpligtende samarbejde understøtter medarbejderne i løsningen af kerneopgaven.

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er 15.08.21. Ansættelsessamtaler er planlagt sidst i uge 33 eller efter aftale. Har du

spørgsmål er du velkommen til at kontakte konstitueret ledende overlæge Thorsten Schumann 2899 4702 eller konstitueret oversygeplejerske Tanja Wind Kenne 2460 3129.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Vi stræber efter at sikre autorisations- og specialistforløb fro vores psykologer – der findes en funktionsbeskrivelse for psykologer i afdelingen.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark.

Din ansøgning skal indeholde CV, uddannelsesbevis samt gerne dokumentation for tidligere ansættelser/erfaringsdato.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Psykiatriområdet er et af Region Syddanmarks fire hovedområder: sundhed, psykiatri, socialområdet og regional

udvikling. Psykiatrien i Region Syddanmark yder det regionale behandlingstilbud til patienter med psykiatriske lidelser og

har afdelinger og lokalpsykiatri fordelt i hele regionen. Området tæller cirka 3.000 medarbejdere, og budgettet er cirka

1.9 mia. kr. Hvert år udskrives 12.000 patienter fra psykiatrien, og der gennemføres omkring 400.000 ambulante besøg.

Cirka 42.000 syddanskere er i kontakt med psykiatrien i Region Syddanmark hvert år.

Kilde: Jobnet.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Aabenraa
  • Søndag den 15. august 2021