Dette er en betalingsannonce

Vi søger sundhedsfaglige undervisere til SOSU ZBC i Roskilde

Indrykket: 4.7.2021

ZBC, Midt-og Vestsjælland

Vi søger sundhedsfaglige undervisere til SOSU ZBC i Roskilde


Vi søger medarbejdere 37 timer om ugen, til vores underviserteam på SOSU i Roskilde pr. 1. oktober 2021, eller snarest muligt.

Der er tale om en fuldtidsansættelse samt et barselsvikariat på fuld tid med mulighed for forlængelse.

Har du lyst til at uddanne fremtidens elever og indgå i et dynamisk team, så er det måske dig vi søger.

Om jobbet

På SOSU ZBC har vi fokus på at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt, men også på at give vores elever en oplevelse for livet.

Vi har en god omgangsform med respekt for hinanden. Og så gør vi, hvad vi kan for at understøtte nye venskaber, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser samt skabe et miljø med plads til at være ung.

Du bliver en del af et tværfagligt, samarbejdende underviserteam, hvor du skal varetage undervisningen både på vores grundforløb samt på social- og sundhedshjælper og –assistentuddannelsen.

Vi er et dynamisk og velfungerende team, hvor der er en god kollegial tone og hvor vi sammen løser de udfordringer der måtte være.

Vi har undervisning med fokus på elevernes forudsætninger, og ønsker, at underviserne skal være med fokus på elevernes læring. Dette for at understøtte elevernes kompetencer i at leve op til et foranderligt erhvervsliv, hvor den enkelte forventes at kunne reflektere og tage ansvar.

Glæd dig til at møde vores elever!

SOSU ZBC uddanner elever i alle aldre, med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde, og med forskellige erfaringer i bagagen.

Det stiller store krav til undervisernes didaktiske overvejelser og evne til at igangsætte forskellige læringsaktiviteter, der kan fremme motivation og læring hos alle elever.

Hvem er du

  • For at kunne undervise på erhvervsuddannelser skal din praksiserfaring inden for dit fagområde være minimum 5 år.
  • Du er uddannet sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut eller anden sundhedsfaglig baggrund.
  • Hvis du har gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau og har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække, er det et plus, men det er ikke et krav. I så fald sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.
  • Du kan undervise bredt inden for det sundhedsfaglige felt.

Vi forventer, at du har stærke kompetencer i at bygge relationer op og brænder for

  • At uddanne til omsorgssektoren.
  • At undervise i et erhvervsrettet miljø.
  • At arbejde med en mangfoldighed af elever.
  • At omsætte dine kompetencer og faglighed til læring for elever.
  • At bruge praktiske øvelser, værksteder og IT med lige så stor glæde som tavlen.

Du brænder for at arbejde med unge mennesker og hjælpe dem godt på vej på deres uddannelsesrejse.

Du besidder kompetencer til at motivere eleverne mod læring og uddannelse og du har lyst til at anvende dette i arbejdet med især vores unge elever.

Du har en positiv og engageret tilgang til arbejdet og du drives af at undervise og udvikle dig med øvrige kolleger.

Vi tilbyder dig

Et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling. Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

På ZBC bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse.

Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Vi arbejder tematisk, tværfagligt, projekt- og helhedsorienteret med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og vi er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkes.

Vi ligger i et spændende undervisningsmiljø med flere af ZBCs øvrige uddannelser.

Læs mere om uddannelserne her: www.ZBC.dk

Ansættelse

Der er tale om en fast stilling på 37 timer i gennemsnit pr. uge samt et barselsvikariat på 37 timer pr. uge, med mulighed for forlængelse. Der kan dog være udsving i arbejdstiden, således at nogle perioder er mere travle og andre mindre travle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen pr. 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende Cirkulære af 7. marts 2016 om Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 samt tilhørende organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social – og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Afhængigt af din anciennitet vil månedslønnen være mellem 28.284,91 – 32.857,79 kr.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted vil være SOSU ZBC’s afdeling i Roskilde, beliggende på Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde.

Vi sidder på fælleskontor, fordi vi er afhængige af hinandens viden og hjælp. Vi forventer, at alt forberedelse foregår på matriklen, så vi kan arbejde sammen om de bedste løsninger for vore elever.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 29. juli 2021.

Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler i uge 33, 2021, som finder sted på ZBC, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Pernille Markussen, Uddannelsesleder på tlf. +45 31935686 eller på mail [email protected] eller Kirsten Dieckmann, Uddannelseschef på tlf. + 45 61984393 eller mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kontaktoplysninger Få yderligere info og kontakt på ZBC's hjemmeside: klik her......
Vi er en af Danmarks største erhvervsskoler og det største gymnasium på Sjælland. Vi har 7 stærke uddannelsessteder, som tilsammen udgør ZBC.
Det store udvalg af uddannelsesretninger og lokationer er din adgang til et mangfoldigt studiemiljø tæt på dig, hvor du kan indfri dine fremtidsdrømme.
Lige meget om du vil arbejde med dine hænder, har en iværksætter i maven, vil være atomfysiker, opfinde fremtiden, skrive de bedste reklametekster eller lave latte art som barista eller noget helt andet, så er ZBC stedet for dig.