Dette er en betalingsannonce

Stedfortræder til ny oprettet hjemmeplejegruppe Hjemmeplejen Karlslunde Landsby.

Indrykket: 7.7.2021

Greve Kommune, Greve

Vi er Social- og Sundhedshjælpere og Social- og Sundhedsassistenter der arbejder rehabiliterende med borgerne i centrum. Du vil møde dygtige medarbejdere, som oftest har et smil på læben, selv når der er travlt. Vi vægter alle nærledelse, og derfor har vi behov for en Stedfortræder, der prioritere, at begge vagtlag og begge daggrupper får dette.

Om jobbet
I samarbejde med Områdeleder har du ansvar for at sikre at der ydes den bedst mulig pleje, omsorg og praktisk bistand til de borgere, der bor i vores område og modtager hjælp efter service og sundhedsloven. Du skal agerer rollemodel og være med til at superviserer og vejlede personalet, så vi f.eks. kan leve op til rollen som kontaktperson, og du skal sikre at vores dokumentation lever op til vores standard.

Da vi i kommunen arbejder med faglig udvikling og altid tænker nyt, skal du i samarbejde med Områdeleder sikre implementering af nye tiltag. Du skal være medansvarlig for, at personalerne kender gældende retningslinjer og procedurer, samt at deres kompetenceskemaer udfyldes og ajourføres. Derudover er du medansvarlig for, at sikre at økonomien overholdes, blandt andet ved optimal ressourceudnyttelse og vagtplanlægning. Det er vigtigt, at alt personalet er godt klædt på til at varetage opgaverne, du skal være med til at personalets faglige viden kontinuerligt ajourføres.

Du er medansvarlig for at skabe trivsel, nærvær og fleksibilitet, dette er en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor her prioriterer nærværende ledelse. Jeg håber du vægter dette, samt faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt.

Om dig
Du er uddannet social og sundhedsassistent og du brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en spændende udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i det nære sundhedsvæsen er steget. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge din dag. Du er loyal, omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde og du formår at balancere mellem individualistrollen og teamsamarbejdet. Du har en anerkendende tilgang, både til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere, og du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.

Vi tilbyder dig en tryg introduktionsperiode i øjenhøjde

Du vil i denne periode blive introduceret til hjemmeplejen, kvalitetsstandarder, Nexus, vores kvalitetsarbejde og de samarbejdspartnere du vil få kontakt med.

Stillingsoplysninger
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og er som udgangspunkt weekend og helligdags fri.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes børneattest og referencer.

Tiltrædelse 1. september 2021 eller snarest muligt.

Jeg håber det har vakt din interesse, og du kan se dig selv som vores nye stedfortræder i hjemmeplejen Karlslunde Landsby. Har du spørgsmål, så giv mig et kald – for en uforpligtende snak.
Med venlig hilsen
Områdeleder Hjemmeplejen Karlslunde Landsby Madelene Eriksen tlf.: 22104869

Ansøgningsfrist d.25. juli kl. 12.00

Samtaler holdes d. 28. juli

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 48.000 indbyggere i kommunen.