Dette er en betalingsannonce

Tandklinikassistent Greve Kommunes Tandpleje

Indrykket: 7.7.2021

Greve Kommune, Greve

En af vores dygtige klinikassistenter har valgt at gå på pension efter mange års ansættelse i Greve Kommunes Tandpleje. Vi søger derfor 1 klinikassistent på fuld tid pr. 1.9.2021 eller snarest derefter.

I Tandplejen er vi 32 medarbejdere, heraf 18 klinikassistenter. Hele tandplejen er samlet i et flot, nyt klinikhus med 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik. Vi har ca. 11.000 børn og unge i alderen 0-18 år, samt ca. 120 specialtandplejepatienter. Vi samarbejder med andre afdelinger i Center for Børn og Familier og er også en del af Greve Kommunes Oralmotoriske team.

Vi har en travl og omskiftelig hverdag med mange spændende opgaver, som vi løser i fællesskab. Vi har fokus på høj trivsel og på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. I Tandplejen løses opgaver i høj kvalitet altid med borgeren i centrum.

Vi arbejder med journalsystemet TMtand samt røntgenprogrammet Romexis. Det vil selvfølgelig være en fordel at kende til disse fagsystemer.

Vi søger en engageret, samvittighedsfuld, kvalitetsbevidst og mødestabil kollega, der vil bidrage konstruktivt til vores travle og spændende hverdag. Du skal være glad for at arbejde med børn og unge og have fokus på den vigtige profylaktiske indsats. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt og ansvarligt, men også være god til at indgå i samarbejde.

Du skal primært tilknyttes vores cariesafdeling, men må meget gerne have mod på eller erfaring med ortodonti.

Vi lægger vægt på:

  • Faglig udvikling og løbende efteruddannelse
  • Et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø
  • Arbejdsglæde og hjælpsomhed
  • Højt fagligt niveau og kvalitet
  • Godt sammenhold og godt humør

Stillingen kan være med mulighed for enten fuldtid (5 dage/uge) eller deltid (4 dage/uge). Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Du kan forvente at arbejde forskudt ca. hver 3. torsdag med arbejdstid fra 9.45-17.00.

Er dette noget for dig? Send os din ansøgning og vedhæftede relevante bilag via linket til højre.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.

Hvis du ønsker flere oplysninger så kontakt Overtandlæge Marie Korsholm på tlf. 43979191/ 20669480 eller klinikassistent Nadja Aasmul tlf. 43973333. Grundet ferie besvares henvendelser først fra uge 31.

Kontaktoplysninger Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 48.000 indbyggere i kommunen.