Dette er en betalingsannonce

Social og sundhedshjælpere til dag og aftenvagter til ny oprettet hjemmeplejegruppe Hjemmeplejen Karlslunde Landsby.

Indrykket: 9.7.2021

Greve Kommune, Greve

Om jobbet:

Dag og Aftenvagten byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsopgaverne spænder vidt så du skal være omstillingsparat og fleksibel, da ingen dage er ens.

I Greve Kommune tager vi udgangspunkt i vores kerneopgave og arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang. Gennem tidlig opsporing og triagering arbejder vi med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.

Center for Sundhed og Plejes kerneopgave: Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed og pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng.

Dagvagt tilbyder vi 30-37 timers ansættelse med arbejde hver 3. weekend.

Aftenvagten arbejdes 5-2 med arbejde hver anden weekend. Timetal 28 timer i snit pr. uge.

Vi tilbyder dig:

En fleksibel arbejdsplads i fortsat udvikling med fokus på kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø. Et arbejdsmiljø med højt til loftet, samarbejdsorienterede og erfarne kollegaer, der med højt humør deler viden og giver hinanden sparring.

Om dig:

Vi forventer, du er uddannet social- og sundhedshjælper.

Du har overblik er stabil og handlekraftig samtidig med, at du kan udvise ro i en til tider uforudsigelig hverdag. Du er med til at sikre et godt arbejdsmiljø og er team player. Erfaring fra hjemmeplejen vil være en fordel men ikke et krav. Du har faglig stolthed, for dig er engagement og ansvarlighed en selvfølge. Kørekort er påkrævet.

For yderligere oplysninger kontakt Områdeleder Madelene Eriksen tlf.: 22104869

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist den 25.7 juli- kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler d. 29. juli

Vi glæder os til at høre fra dig.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 48.000 indbyggere i kommunen.