Dette er en betalingsannonce

Social- og sundhedsassistent eller SSH aftenvagt til vurderingspladserne på Nældebjerg Plejecenter

Indrykket: 9.7.2021

Greve Kommune, Greve

Jobbet

Din arbejdsdag kommer til bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver. Du indgår i et tværfaglig samarbejde med bl.a. social- og sundhedshjælper, sygeplejersker, ernæringsassistenter og praktiserende læger, når du skal planlægge og koordinere behandlingsforløb. Derudover forventer vi, at du indgår i tæt dialog med borger og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb, ligesom der bl.a. vil være stort fokus på dokumentation.

Det forventes at du har lyst til at arbejde med mennesker med demens.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på sparring og på det gode samarbejde på tværs af faggrupper. Vi vil gerne udvikle os, og der er derfor god mulighed for at afprøve nye måder at løse opgaverne på. Vi er akkrediteret efter Den danske Kvalitetsmodel og arbejder fortsat målrettet med systematisk læring og kvalitetsudvikling.

Vi arbejder udefra personcentreret omsorg/Tom Kitwood, hvor relationer til borgerne er vigtig.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på dialog, respekt og anerkender hinandens faglighed og styrker. Der er tillid mellem medarbejder og ledelse og frihed under ansvar og god mulighed for indflydelse.

Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og dejlig cafemiljø og inspirerende aktiviteter. Når du træder ind af døren på Nældebjerg Plejecenter, fornemmer du straks, at stedet summer af liv og energi. Vi vægter at give vores borgere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger. Du kan læse mere om Nældebjerg Plejecenter her.

Om dig

Vi forventer, du er uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, gerne med erfaring inden for ældreområdet, har lyst til at arbejde digitalt og er god til skriftligt og mundtligt dansk.

Som person er du empatisk, har en naturlig en interesse for mennesker, og du kan lide at arbejde med ældre og funktionsnedsatte borgere. Derudover forventer vi, at du:

  • Tager ansvar og færdiggøre dine opgaver til tiden.
  • Er en god formidler.
  • Bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag med flere uforudsete situationer.
  • Tager initiativ, bidrager til udviklingen af opgaveløsningen, komme med forslag til forbedringer og udvikler nye måder at gøre ting på
  • Med en høj faglighed som SSA eller SSH, har lyst til at arbejde digitalt, samt et god til skriftlig og mundtlig dansk.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Stillingen er aftenvagt på 28 timer om ugen

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Ida Rongsted på tlf. 20222829 eller Plejecenterleder Marianne M. Jensen tlf: 20550981. Du kan finde mere information om Greve Kommune på www.greve.dk.

Ansøgningsfristen er d. 13.august. Og vi holder samtaler i uge 33.

Kontaktoplysninger Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 48.000 indbyggere i kommunen.