Akut- og konsulationssygeplejerske søges til Maniitsoq Sundhedscenter

Grønland

Vi søger en akut- og konsultationssygeplejerske til Maniitsoq Sundhedscenter fra 9. september 2021 gerne i fast stilling – eller som minimum i et 6 måneders vikariat.

Som sygeplejerske hos os vil du blive en del af et mindre team i vores ambulatorie, hvor vores sygeplejerskekonsultation og modtagelse/skadestue er beliggende. Samtidig vil du indgå, i et samarbejde med de fleste ansatte, ved vores sundhedscenter.

Arbejdet er i dagvagter i perioden fra mandag til fredag fra kl. 08.00 – 16.00. Sygeplejerskearbejdet består i at betjene tidsbestillingen om morgenen, hvor borgerne ringer ind for at bestille tid, til læge eller sygeplejerske. Resten af dagen varetager sygeplejersken små-konsultationer og modtagelse af eventuelle akutte patienter. Vores arbejdssprog er dansk fagpersonerne imellem, men vi kommunikerer fortrinsvis på grønlandsk med vores borgere, hvorfor der stilles tolk til rådighed for vores dansksprogede personale.

Vi tilbyder:

  • En faglig spændende arbejdsplads med mulighed for arbejde med arktisk-og akutsygepleje i konsultation og skadestue/modtagelse
  • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø
  • En røgfri arbejdsplads
  • En arbejdsplads der har fokus på bæredygtig omstilling
  • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret og nordlys i vinterhalvåret

Vi søger dig der:

  • Er en selvstændig og stabil sygeplejerske, der er i god balance med dig selv
  • Har minimum 3 års erhvervserfaring
  • Har erfaring fra akut- og/eller konsultationsområdet – dette er dog ikke en betingelse
  • Besidder gode samarbejdsevner og er loyal overfor dit arbejde - dine kollegaer og ledelsen
  • Har lyst til nye eventyr i Arktis og er et godt match med os

Om os:

  • Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte. Fordelt på sundhedscenteret og de tre tilhørende sygeplejestationer i distriktets bygder.
  • Sundhedscenterets sengeafdeling har plads til 18 indlagte patienter i alle aldre med forskellige sygdomsmønstre- medicinske og kirurgiske patienter, ligesom der også med mellemrum er psykiatriske patienter indlagt. Personaleteamet består af 4 sygeplejersker, 4 sundhedsassistenter og 4 sundhedshjælpere. Sygeplejerskerne går i dag- og aftenvagt og har efter aftenvagt tilkald om natten fra eget hjem - med en læge i bagvagt. Mellem kl. 16.00 og 08.00 fungerer sengeafdelingen som skadestue – vi forventer dog ikke, at du har skadestueerfaring.
  • Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg, fysioterapi, familieterapi, veneria- og præventions klinik samt 2 lægekonsultationer. Der udover har centeret et laboratorie, røntgen, sygeplejekonsultation, skadestue/modtagelse, operationsstue, apotek. Vi vægter den forebyggende og sundhedsfremmende tankegang højt.
  • Vi lægger stor vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter, indeholder værdier, såsom respekt, ordentlighed, anerkendelse og tillid. De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret.

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der stækker sig ned til dybe fjorde. Der er ca. 3800 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder. Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlige forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

Fritidsaktiviteterne om sommeren er bl.a., vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt. I vinterhalvåret danser nordlyset på aften- og nattehimlen og om dagen er der mulighed for alpin- og langrendsski. Der udover har Maniitsoq en aftenskole med mange spændende aktiviteter og året rundt er der mulighed for forskellige sportsaktiviteter.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl

Startdato: 9. september 2021.

Ansøgningsfrist: 13. august 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Sundhedscenterleder Dorte Vangsø Simonsen på tlf. (+299) 81 32 11 eller på e-mail: [email protected] eller ved Ledende Regionssygeplejerske Nukannguaq Olsen på tlf. (+299) 86 88 67 eller på e-mail: [email protected]

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 13. august 2021

Kilde: Jobnet.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Grønland
  • Fredag den 13. august 2021