Social og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen søges

Greve Kommune, Greve

Jeg har rigtig mange fantastiske, dygtige, ressourcestærke og engagerede personaler, men da vi får flere og flere borgere, mangler jeg dig som er sosuhjælper til min gruppe. Som leder er jeg meget stolt af mine medarbejdere, som hver dag gør en markant forskel for vores borgere i Greve Kommune. Jeg har æren af, at være leder for en unik gruppe af sosuassistenter og sosuhjælpere, som alle vægter fagligheden og borgerens ve og vel meget højt.

Om jobbet

Som social og sundhedshjælper i hjemmeplejen får du tildelt faste borgere. Du er ofte den der kender borgeren bedst og ved behov får du god sparring hos assistenten. Vi arbejder altid ud fra den rehabiliterende tilgang og har hele paletten af opgaver hos alle slags borgere, lige fra den ældre, den medicinske, den kirurgiske til den psykiatriske borger. Vi har et stort samarbejde med kommunens sygeplejersker og akutteam, som vi altid kan bruge i akutte situationer, så du er aldrig helt alene. Du kommer til at deltage i daglige triageringsmøder og du bidrager til et stærkt læringsmiljø i hjemmeplejen.

Trivsel og fleksibilitet er for mig en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor jeg også prioriterer nærværende ledelse. Jeg vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Jeg prioriterer løbende faglige udviklingsmøder og personalemøder. Det er vigtigt for mig, at alle mine medarbejdere er godt klædt på til at varetage opgaverne.

Om dig
Du er uddannet sosuhjælper og brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en spændende udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i det nære sundhedsvæsen er steget. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge din dag. Du er omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde samt i din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Du har en anerkendende tilgang, både til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere, og du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.

Jeg tilbyder dig en tryg introduktionsperiode i øjenhøjde

Du får tilknyttet en mentor, som du i starten vil køre ud med. Her bliver du lige så stille gjort klar til at kunne køre selvstændigt, du vil i starten være i tæt samarbejde med din mentor og din leder. Du vil blive introduceret til hjemmeplejen og de samarbejdspartnere du får kontakt med. Jeg holder opfølgende samtaler med dig indenfor den første måned, efter 3 måneder og igen efter 6 måneder

Stillingsoplysninger
Jeg har lige nu følgende ledige stillinger:

  • 3 Social og sundhedshjælper i dagvagt 30-37 timer med weekendsvagt hver 3 weekend

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes børneattest og referencer.

I dagvagt skal du selv stille cykel til rådighed

Tiltrædelse 1 november

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse, og du vil være min nye social og sundhedshjælper i hjemmeplejen Nord. Er du i tvivl så giv mig et kald - jeg giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Mange hilsener

Områdeleder Hjemmeplejen Nord Linda Christoffersen 20658608

Samtaler holdes i uge 39
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Greve