Er du vores nye kollega til vores dagvagt i vores fantastiske landdistrikt i og omkring Tune - Vi mangler både social...

Greve Kommune, Greve

Hvem er vi:

Vi er en blanding af social -og sundhedshjælpere, assistenter og ufaglærte. Vi har højt til loftet og en humoristisk sans som vi sætter højt pris på, da vores hverdag kan være hektisk.

Vi er socialt anlagt, så derfor mødes vi ofte i fritiden til fælles spisning el en god gåtur på standen og vi indrømmer vi elsker kage, så derfor er en gåtur en god ting.

Om jobbet:

Dagvagten byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsopgaverne spænder vidt så du skal være omstillingsparat og fleksibel, da ingen dage er ens.

Der arbejdes hver tredje weekend. Timetal mellem 32 og 37 timer – Ud fra dine ønsker.

Hvis det lige er dig vi skal have til kollega, går vi langt for at finde en løsning der tilgodeser både driften i hjemmeplejen og privat livet.

Vi tilbyder dig:

En fleksibel arbejdsplads i fortsat udvikling med fokus på kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø. Et arbejdsmiljø med højt til loftet, samarbejdsorienterede og erfarne kollegaer, der deler viden og giver hinanden sparring. Tæt sparring med vores fantastiske sygeplejersker, der dagligt kommer i hjemmeplejen.

Om dig:

Du har overblik er stabil og handlekraftig samtidig med, at du kan udvise ro i en til tider uforudsigelig hverdag. Erfaring fra hjemmeplejen og kørekort vil være en fordel men ikke et krav. Du har faglig stolthed, for dig er engagement og ansvarlighed en selvfølge. Du er med til at sikre et godt arbejdsmiljø og er en hold spiller.

I Greve Kommune tager vi udgangspunkt i vores kerneopgave og arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang. Gennem tidlig opsporing og triagering arbejder vi med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.

Center for Sundhed & Plejes kerneopgave: Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed og pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng.

Du skal være god til dansk i både skrift og tale og have erfaring i at arbejde med it, da vi dokumenterer elektronisk.

For yderligere oplysninger kontakt områdeleder Mariann Jacobsen tlf. 46136406

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi forventer at afholde samtaler den 28. september

Vi glæder os til at høre fra dig.

V.h Mariann Jacobsen Områdeleder
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Greve