Vikarstilling: SSH eller SSA søges til 1 års barselsvikariat på Nældebjerg Plejecenter

Greve Kommune, Vikar - Greve

Så er det måske dig vi søger i vores barselsvikariat i A huset.

Nældebjerg er et kompetencecenter for demens som er specialiseret i borgere med forskellige demens sygdomme. Vi arbejder ud fra den personcentrede omsorgsmetode og går derfor utroligt højt op i inklusion og dialog med borgerne i forskellige sammenhæng. Vi har ansat 2 aktivitets medarbejdere som sammen med de resterende kollegaer i afdelingerne sørger for aktiviteter og engementer med borgerne, som du også vil blive en del af.

Vi er et hus i rivende udvikling som arbejder med projekt ”I sikre hænder” hvor vi er i gang med at implementere tryksårspakken og så småt skal til at tage huld på medicinpakken.

Vi er et fleksibelt team som hjælper til når det brænder og er der for hinanden i afdelingerne på tværs af huset. Det forventer vi selvfølgelig også af vores kommende kollega.

Vores forventninger til dig er:

  • En god kollega med et smil på læben
  • En kollega som brænder for at hjælpe borgere med demens og kunne indgå i dialog med deres pårørende som er en stor samarbejdspartner i hverdagen
  • En kollega der er fleksibel og mødestabil
  • En kollega med hjertet på rette plads

Vi håber du vil søge stillingen og glæder os til at byde dig velkommen til vores afdeling i A huset på Nældebjerg.

For yderligere oplysninger om stillingen kan gruppeleder Tanja Nolsøe Petersen kontaktes på 43978839.

Som del af Greve Kommunes ansættelsespolitik skal der fremvises straffeattest og der indhentes referencer.

Vi holder løbende samtaler. Ansættelse pr. 1. november 2021 eller efter snarest derefter.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Greve