Social –og Sundhedsuddannelserne ved SOSU [xxxxx] søger en ny medarbejder til afdelingen i Næstved

Næstved

Social –og Sundhedsuddannelserne ved SOSU ZBC søger en ny medarbejder til afdelingen i Næstved


Har du lyst til at undervise i det menneskelige liv i alt fra vugge til livets afslutning?

Social –og Sundhedsuddannelserne ved SOSU ZBC søger en ny medarbejder til afdelingen i Næstved

Om jobbet

Vi er i gang med et generationsskifte i afdelingen og igennem året er flere af vores gode medarbejdere går på pension. Derfor søger vi en ny underviser pr. 1. januar 2022 og gerne tidligere.

I SOSU ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg uddannelserne.

Du vil indgå i stærke tvær- og monofaglige teams hvor samarbejdsrelationer, udvikling af undervisning og elevernes trivsel er i højsædet.

Der kan være udsving i arbejdstiden så nogle perioder kan være mere eller mindre travle. Vores faglighed er i ligelig balance mellem det fagfaglige og det pædagogisk/didaktisk faglige.

I stillingen vil der være undervisning på vores brobygningsforløb og forløb i samarbejde med folkeskolernes udskoling, FGU samt andre undervisningsopgaver, der kommer ind undervejs.

Hvem er du

Du skal have lyst til at arbejde med at undervise elever i alle aldre – fra de helt unge på grundforløb 1 til mere modne elever på hovedforløb.

Du skal have en positiv og engageret tilgang til hverdagens opgaver og du drives af at undervise og arbejde i teams samt udvikle dig med øvrige kolleger.

For at undervise på en erhvervsuddannelse, skal din praksiserfaring inden for dit fagområde være minimum 5 år.

Du er enten sygeplejerske eller også er du SOSU-assistent gerne med akademioverbygning eller tilsvarende videreuddannelse.

Hvis du ikke allerede har en Pædagogisk Diplomuddannelse eller tilsvarende kompetencer, vil der blive tilrettelagt et uddannelsesforløb for dig.

Vi forventer, at du har stærke relationskompetencer og brænder for:

  • At undervise i et erhvervsrettet miljø og nogle gange på kanten af dine spidskompetenceområder
  • At du kan undervise praksisnært og helhedsorienteret og anvende metoder, der sikre at undervisningen bliver praksisrelevant.
  • At omsætte dine kompetencer og faglighed til læring for vores elever
  • At bruge praktiske øvelser, værksteder og IT med lige så stor glæde som tavlen
  • At samarbejde tværfagligt i teams
  • At være en del af en omskiftelig og til tider uforudsigelig hverdag, der aldrig bliver kedelig

Vi tilbyder dig
Et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

Du bliver en del af en flok kolleger med forskellig faglige baggrunde, som medvirker til at vi har et udviklende og blomstrende samarbejde. Der er højt til loftet og masser af grin og varme i vores frokoststue.

Ansættelse

Ansættelse sker på fuldtid med et gennemsnit på 37 timer pr. uge. Der kan være udsving i arbejdstiden således, at nogle perioder er mere travle end andre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen pr. 1. december 2021.

Ansættelsen finder sted i henhold til Cirkulære af 7. marts 2016 om Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 samt tilhørende organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social – og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Afhængig af ancienniteten vil månedslønnen være mellem kr. 28.393,26 – 32.966,14.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted vil være Handelsskolevej 3, 4700 Næstved, men der kan i mindre omfang være behov for, at du også underviser på andre af ZBC´s afdelinger. Vi sidder på fælles kontorer, hvor vi hjælper hinanden og udvikler vores tværfaglighed.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 27. oktober 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler den 28. oktober 2021. Samtalerne bliver afholdt på Handelsskolevej 3, 4700 Næstved.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Pia Rasmussen, Uddannelsesleder tlf.: +45 6198 4392 eller e-mail: [email protected].

Se mere om vores uddannelser og afdelinger: www.ZBC.dk og på https://sosu.info.ZBC.dk/sosu

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Næstved