Plejeboligerne Østervang søger en social- og sundhedsassistent

København

Kom og vær med til at skabe faglighed, fællesskab og meningsfuldhed.

Vi søger en social- og sundhedsassistenter til fast stilling til dagvagt 32-37 timer ugentligt med arbejde hver 3. weekend.

Vi står lige og mangler dig 😊 Du som kan være med til at sikre en høj kvalitet og faglighed i omsorg, samvær, pleje og behandling. Du som har et godt overblik, er god til at samarbejde, er fleksibel og stabil. Du der sætter en ære i, sammen med afdelingens skønne kollegaer, at sikre hverdagslivet er værdigt for vores 27 beboere, samt er initiativrig og udviklingsorienteret.

Vi tilbyder en aktiv arbejdsplads med et fagligt miljø, god sparring og daglig triagering. Dine kollegaer er engageret og udviklingsorienteret, så det håber vi også du er.

Det har ingen betydning om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, da du vil få et godt og veltilrettelagt introduktionsforløb med udgangspunkt i dine behov.

Plejeboligerne Østervang ligger i hjertet af Frederiksberg i et skønt hus med grønne omgivelser. Vi er et aktivt hjem for i alt 130 beboere fordelt på 4 plejeafdelinger, et rehabiliteringsafsnit, fys- og ergoterapi, aktivitetscenter og cafe og vi er uddannelsessted for social- og sundhedsassistenter og hjælpere, sygeplejestuderende og fysioterapeutstuderende.

Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til afdelingssygeplejerske Gitte Andersen tlf. 2898 3550 eller pr. mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er d. 12. november 2021. Der holdes ansættelsessamtaler løbende.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København
  • Fredag den 12. november 2021