Læge til introduktionsstilling i Børne- og Ungdomspsykiatri, Aalborg Universitetshospital

Studiejob - Aalborg

Læge til introduktionsstilling i Børne- og Ungdomspsykiatri
Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien

Børne- og ungdomspsykiatrien, Region Nordjylland, Klinik Psykiatri Syd, søger læge til introduktionsstilling i ambulant regi. Stillingerne er vagtfri, på fuldtid og ønskes besat pr. 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Vores fokus ligger på faglighed, det gode patientforløb og et tæt tværfagligt samarbejde internt samt samarbejde med primærsektoren eksternt - herunder har vi tæt kontakt til kommunen, skolerne og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR).

Klinik Psykiatri Syd, Børne- og Ungdomspsykiatrien har et dag/døgn- afsnit og 3 ambulatorier, der hvert dækker diagnostiske områder op til det fyldte 18. år. De 3 ambulatorier hedder Ambulatorium for Børne- og Ungdomspsykiatri, hvilket dækker det affektive område samt autismespektrum-forstyrrelser og psykoser, Ambulatorium for ADHD samt Enhed for Spiseforstyrrelser. Hvert ambulatorium har en ambulatorieleder.
Ansøgeren kan forvente ansættelse i enten Ambulatoriet for Børne- og Ungdomspsykiatri eller Ambulatoriet for ADHD.

Du vil få
  • Bred indføring i det børne- og ungdomspsykiatriske speciale.
  • Erfaring med udredning og behandling af udviklingsforstyrrelser som autisme og ADHD samt lidelser som depression, OCD, angst og Tourettes syndrom.
  • Funktion som tovholder for patienten og dennes familie.
  • Arbejdsopgaver i form af udredningssamtaler, lægeundersøgelser og afholdelse af netværksmøder. Endvidere behandlingsopgaver med såvel psykofarmaka som psykoterapi og psykoedukation.
  • Dagvagter med mesterlære hvor du laver subakutte vurderinger i psykiatrisk skadestue og går tilsyn på somatiske afdelinger.
  • Teoretisk I-kursus på 10 dage samt grundkursus i psykoterapi.
  • Gode kollegaer og et godt arbejds- og uddannelsesmiljø, herunder ugentlig vejledning.
  • Gode muligheder for at påbegynde forskningsprojekter.

Interesser, egenskaber og kompetencer for at indgå stillingen
  • Interesse for at arbejde med børn, unge og familier.
  • Gode evner indenfor kommunikation og samarbejde.
  • Evne og lyst til at indgå i et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø.
  • Entusiasme og nysgerrighed.

Klinikken generelt
Arbejdet i klinikken bygger på psykiatriens overordnede værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme (ITOP). Et meget vigtigt punkt er at sikre hensigtsmæssig balance mellem opgaver og ressourcer, hvilket vil have et stort ledelsesmæssigt fokus.
Børne- og Ungdomspsykiatrien samarbejder med en veletableret forskningsenhed, hvor der arbejdes med at stimulere, styrke og synliggøre den børne- og ungdomspsykiatriske forskningsindsats, og der samarbejdes om konkrete kliniske forskningsprojekter med relevans for den daglige kliniske praksis.

Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.
I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffe- og børneattest, når medarbejderen har kontakt med børn og unge under 15 år.
Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge
Line Nordahl Larsen, e-mail:

Ansøgningsfrist: 13/1 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 22/1 2022.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Aalborg
  • Torsdag den 13. januar 2022