Sygeplejerske til Mave- og Tarmkirurgisk Sengeafsnit A2

Aalborg

Har du lyst til at blive sygeplejerske på et afsnit, hvor du som led i et struktureret introduktionsprogram bliver tilknyttet en erfaren sygeplejerske, som er din egen personlige sygeplejemakker i de første 8 uger?

Hvem er vi?
Vores sengeafsnit er karakteriseret af et stort antal erfarne sygeplejersker – mange har været her mellem 15 og 20 år. Vi er derfor rigtig godt rustet til at tage os af nyansatte sygeplejersker – også nyuddannede. Det har vi god erfaring med i afsnittet, da vi også har en del yngre sygeplejersker med 1 – 3 års erfaring. Vi vægter højt at få oplært nyansatte sygeplejersker så godt, at de på kompetent vis kan tage del i den gode sygepleje, som vi yder vores patienter.

Delestilling
Når vi i 2023 flytter ud på Nyt Aalborg Universitetshospital, Øst skal vores lægeambulatorium organisatorisk høre under de to sengeafsnit A1 og A2. Det betyder, at sygeplejersker ansat i sengeafsnittet også har funktion i vores ambulatorium. For at forberede os til dette begynder vi allerede nu at tænke på oplæring i funktionerne i ambulatoriet. Fremover vil alle opslåede stillinger i vores sengeafsnit derfor være delestillinger mellem sengeafsnit og ambulatorium. På sigt vil denne organisering betyde et færre antal arbejdsweekender og aften- og nattevagter til den enkelte sygeplejerske.

Profil Sengeafsnit A2
Sengeafsnit A2 er en del af Klink Kirurgi og Kræftbehandling og er regionens højt specialiserede enhed for nedre kirurgisk gastroenterologisk behandling og pleje. Vi behandler overvejende patienter med kræft i tyk- og endetarm og kroniske inflammatoriske tarmsygdomme (Colitis Ulcerosa og Mb. Crohn). Vi har således en bred patientgruppe med såvel benigne som maligne forløb.
Afsnittet rummer 16 sengepladser. Vi har et tæt samarbejde med vores nye akutafsnit AMA-A, hvor et udsnit af sygeplejerskerne fra A2 også arbejder i rotation. Det første år er man dog udelukkende på A2.
Vi arbejder med accelererede patientforløb, hvor sygeplejersker fra sengeafsnittet lægger et stort stykke arbejde i at tale med patienterne inden indlæggelse for at forberede dem på forløbet.

Profil Mave- og tarmkirurgisk ambulatorium
Mave- og tarmkirurgisk ambulatorium er en del af Klinik kirurgi og kræftbehandling, hvor patienter kommer til udredning og behandling for både maligne og benigne sygdomme i mave- og tarmsystemet - blandt andet sygdomme i tarme, mavesæk, spiserør, lever og galdeveje.
Vores opgave som sygeplejerske i nedre mave- og tarmkirurgisk ambulatorium er først og fremmest at være med til at diagnosticere og iværksætte behandling for vores patienter, og at understøtte deres forløb og sygeplejebehov.
Vi understøtter udredning, pleje og behandling ved forundersøgelser, samtaler, planlægning og kontrol af forløb til patienter med kræft i tyk- og endetarm, samt patienter med kronisk inflammatorisk tarmsygdom eller andre benigne mave- og tarmsygdomme.
Vi foretager supplerende undersøgelser som ex. rektoskopi, sigmoideoskopi og TRUS (trans recktal ultralydsscanning).
I tæt teamsamarbejde mellem læger og sygeplejersker understøttes patientforløbene i samarbejde med bl.a. diætister, stomisygeplejersker, onkologisk afdeling og vores skopi- og sengeafsnit.

Vi tilbyder
  • et struktureret introduktionsprogram hvor man bliver tilknyttet en erfaren sygeplejerske, som sin egen personlige sygeplejemakker i de første 8 uger
  • en engageret, faglig dygtig og meget erfaren personalegruppe, der udøver en højt specialiseret sygepleje.
  • et godt arbejdsmiljø med et velfungerende mono- og tværfagligt samarbejde.
  • et struktureret introduktionsprogram, der inkluderer tilknytning til en erfaren sygeplejerske, samt temadage.
  • en meget afvekslende og fagligt udfordrende hverdag

    Vi ønsker

  • at du er fagligt engageret
  • at du kan lide at planlægge og udføre sygepleje til den alvorligt syge patient
  • at du har lyst og evne til at medvirke til udvikling af sygeplejen
  • at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel og positiv

    Stillingen er til besættelse pr. 01.02.2022 eller efter aftale

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Sanne Brunø-Madsen tlf. 9766 1154.

Om din ansættelse
På Aalborg Universitetshospital har vi besluttet, at vores sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fremadrettet ansættes på afdelingsniveau frem for afsnitsniveau.

Formålet med denne ændring er:
  • At skabe en attraktiv og fremtidssikret arbejdsplads, hvor man kan udvikle sig fagligt
  • At skabe sammenhæng i patientforløbene indenfor specialerne
  • At styrke fagligheden og de sygeplejefaglige kompetencer indenfor det samlede speciale
  • At give mulighed for fleksibilitet i arbejdsforholdene.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Fredag den 14. januar 2022