Social- og sundhedsassistent med lyst til vagtplanlægning og andet administrativt arbejde til Vissenbjerg Hjemmepleje

Fyn

I Assens Kommune er vi i gang med at udvikle morgendagens hjemmepleje med fokus på borgerens livskvalitet, medarbejdernes trivsel og afskaffelse af minut-ræseriet.

Vi har brug for en social- og sundhedsassistent, som både skal være en del af plejen og samtidig varetage vagtplanlægning og andet forfaldent administrativt arbejde.

Stillingen er nyoprettet, og du kan derfor selv være med til at forme den. Timeantallet er på ca. 35 timer ugentligt i fortrinsvis dagvagt.

Hvem er vi


Vi er i forvejen en fantastisk gruppe på 12 social- og sundhedsassistenter og 17 social- og sundhedshjælpere, som arbejder med borgere i eget hjem ud fra den rehabiliterende tankegang.

Vi er ved at overgå til to teams: LAND og BY.

I vores gruppe er der rig mulighed for sparring og udvikling både i forhold til SSA-møder samt triage tre gange ugentligt med deltagelse af bl.a. Sygeplejen.

Hos os vil du møde mange spændende og udfordrende opgaver, og du vil samtidig blive en del af en flok medarbejdere, som har et godt og givende sammenhold, og som er glade for at gå på arbejde hver dag.

Hvem er du


Som vores nye kollega lægger vi vægt på, at du sætter borgeren i centrum, og at du kan holde mange bolde i luften samtidig. Derudover er det vigtigt, at du er loyal over for arbejdspladsens værdigrundlag.

Vi forventer også, at du:

  • Besidder høj faglighed
  • Både har overblik og indblik
  • Har gode IT-færdigheder – og gerne lyst til at blive IT-ressourceperson
  • Gerne har erfaring med vagtplanlægning
  • Har et positivt syn på livet og et godt humør
  • Kan se udfordringer fremfor begrænsninger i det daglige arbejde
  • Er stabil og loyal
  • Har mod på en udfordrende og spændende hverdag.

Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.

Assens Kommune kræver gyldigt coronapas af alle ansatte i arbejdstiden, så længe Covid-19 klassificeres som en samfundskritisk sygdom.

Vil du vide mere


Hvis du synes, at stillingen lyder interessant og gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte leder Gitte Andersen på telefon 64 74 75 55.

Ansøgningsfristen er den 23. januar 2022. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at send os din ansøgning.

Du bedes medbringe dit uddannelsesbevis til samtalen.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Fyn