Overlæge søges til hoved- og halskræft behandling på Klinisk Onkologisk Afdeling Næstved, Sjællands Universitetshospi...

Næstved

Overlæge søges til hoved- og halskræft behandling på Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital. Vil du være med til udvikle det nye universitetshospital i Region Sjælland?

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed på tværs af Sjælland. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliative Enheder i Region Sjælland består af de fusionerede onkologiske afdelinger i Næstved og Roskilde som administrativt er lagt under Sjællands Universitetshospital. Vi er 430 medarbejdere på afdelingen, hvoraf de fleste arbejder i Næstved. Den medicinske behandling af brystkræft, hoved-halskræft og prostatakræft er samlet i Næstved, mens behandlingen af tyk- og endetarmskræft og kræft i livmoder og æggestok ligger i Roskilde. Medicinsk behandling af lungekræft ligger både i Roskilde og Næstved.

I de kommende år vil en række funktioner flytte fra Roskilde og Næstved til de nye bygninger i Køge.
Når bygningerne i Køge står færdige, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Onkologisk Afdeling inkl. Stråleterapien er planlagt til at flytte i 2025/2026 fra både Roskilde og Næstved til de nye bygninger i Køge. I dag har vi 5 acceleratorer i nybyggede faciliteter i Næstved. 2 af disse skal udskiftes med nye flytbare acceleratorer i 2022, som så flytter med til Køge. Køge bygges med 3 nye acceleratorer, så den samlede kapacitet efter 2026 forventes at være 5 nyere acceleratorer i Køge og 3 ældre i Næstved som vil kunne fungere som bufferkapacitet.

Ud over medicinsk onkologi og stråleterapi har afdelingen i Næstved afdeling integreret stråleterapi, palliativt team og både onkologiske og palliative senge.

Det kommende Sjællands Universitetshospital Køge skal være en højt specialiseret klinisk onkologisk afdeling med fuldt udbygget behandlings-, forsknings- og uddannelseskapacitet. Den udvikling er vi godt på vej med allerede nu. I takt med antallet af professorer, post.doc og ph.d. ansættelser, stiger antallet af publikationer udgået fra afdelingen hvert år. Forskning & udvikling er på kort tid blevet en synlig og aktiv del af hverdagen på afdelingen.

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet?

Lige nu søger vi ny overlæge i vores hoved- og hals kræft team. Afhængig af dine kvalifikationer og præferencer er der muligheder for tilpasning af stillingens konkrete indhold, både inden for medicinsk onkologi, strålebehandling og forskning. Kontakt os gerne inden ansøgning for at høre nærmere om mulighederne.

Har du endnu ikke tilstrækkelig erfaring til en ansættelse som overlæge, og har du lyst til at arbejde hos os, så kontakt os og hør om mulighederne.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en speciallæge med kompetencer inden for klinisk onkologi og radioterapi. 5 år samlet erfaring som afdelingslæge eller tilsvarende indenfor ovennævnte specialer er en betingelse for ansættelse som overlæge.

Først og fremmest søger vi en person, der med faglige og personlige kvalifikationer kan samarbejde på tværs af faggrænser og specialer, og som har lyst til at engagere sig i et teambaseret klinisk arbejde som også kan omfatte forskning, administrativt arbejde og udviklings- og innovationsarbejde.

Vi søger en person der ikke er bange for at tænke kreativt og utraditionelt i det vedvarende arbejdet med at forme patientforløb karakteriseret ved gode patientoplevelser og suveræn faglig kvalitet. En person, der med sin entusiasme kan motivere sine kolleger og være med til at skabe fremtidens kliniske onkologiske afdeling i Region Sjælland.

Vagt, arbejdstid og løn
Behandling af hoved- og halskræft udgår fra matriklen i Næstved. Dog afholdes MDT med Rigshospitalet ved fysisk fremmøde på Rigshospitalet 2 gange ugentligt (fordeles blandt lægerne i teamet). Stillingen er som udgangspunkt inkl. vagtfunktion. Overlægers vagt er ’vagt udenfor tjenestested’, forudgået af dagsfunktion 8 – 18 (weekend 9 – 15) som bagvagt i Roskilde. Bagvagten dækker 28 onkologiske senge i Roskilde og 10 onkologiske senge i Næstved i samarbejde med forvagter i fremmøde på begge matrikler.
Almindelig dagsarbejde ligger 8 – 15:30. Vi har daglige eftermiddags/aften ambulatorier, typisk 15:30 – 18:30, og der er dermed mulighed for at veksle mellem lange arbejdsdage og afspadsering.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de 7 kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/Administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen, med bedst mulig dokumentation, forholde sig konkret til de 7 kompetencer.

Som led i hospitalets værdier inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 20 december fra kl. 14.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Mads Nordahl Svendsen (41 41 18 01).
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Mandag den 24. januar 2022