En spændende arbejdsplads Kærvang i Nykøbing Mors søger Ergoterapeuter

Nykøbing Mors

Socialpsykiatri – en spændende arbejdsplads. Kærvang i Nykøbing Mors søger ergoterapeuter til afdelingen Kærvang Midtbyen.

Vi søger ergoterapeuter, der ser muligheder for udvikling i beboernes livsproces. Vi kan tilbyde fast stilling og et barselsvikariat. Du bliver ikke alene om opgaven, men får flere ergoterapeuter som kollegaer, og derudover er der en bred vifte af fagligt velfunderede kollegaer bl.a. sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, pædagoger, socialrådgivere og fysioterapeut. Vi arbejder tværfagligt og inspirerer hinanden til fortsat udvikling.

To af dine kommende kollegaer siger sådan her om at arbejde hos os: ” Det der er fedt, det er værdigrundlaget, at det er os, der arbejder på deres Bosted, ikke omvendt”, ”Her er man god til at sparre og bruge hinanden fagligt”, ”Ergo´ens kommunikationsevne og arbejde med beboernes mestring i hverdagen sættes virkelig i spil”.

Gør en forskel hos os
På Bostedet Kærvang arbejdes der målrettet med at reducere beboernes behov for psykofarmaka og tilbyde noget andet i stedet for – dette er blandt andet nærvær og 100% opmærksomhed. Du bliver en vigtig del af dette arbejde. Ergoterapeuterne er ansvarlige for en kontinuerlig monitorering af beboeres funktionsniveau i forbindelse med reduktion i psykofarmaka samt at finde og iværksætte alternativer til medicinsk behandling i muligt omfang og dele denne viden i medarbejdergruppen. Det forventes, at du deltager i forskellige mono- og tværfaglige sammenhænge vedrørende de udviklingsprojekter, Kærvang deltager i på regions- og landsplan. Hvis du har særlige kompetencer eller interesseområder, er der masser af mulighed for dele og inspirere kollegaer og beboere hermed. Du bliver således en del af en arbejdsplads, hvor udvikling har en stor plads i hverdagen.

Som ergoterapeut på Kærvang får du ansvar for den ergoterapeutiske indsats omkring beboernes udfordringer, hvorfra du aktivt deltager samt guider, støtter og vejleder kollegaer med henblik på at øge beboernes mestringsniveau.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en ny kollega, der har gode relationskompetencer, og at du kan skabe autentisk kontakt til andre. Du er i stand til at bevare roen og nærværet, også når beboeren har det svært. Du er i stand til at arbejde med komplekse udfordringer eller er villig til at lære det. Du har daglig helhedsansvar for et antal beboere, og vil derudover være en del af et team, hvor du har ansvaret for det ergoterapeutiske område for disse beboere. Dette kan bl.a. være vurdering af behov for anskaffelse af hjælpemidler, forflytningsbeskrivelser og ressourceprofiler. Der arbejdes med helhedsorienteret hjælp og støtte til daglig livsførelse, samvær og almindelige huslige og personlige gøremål, hvor fokus er på hjælp til selvhjælp. Relations-arbejdet er en forudsætning for, at indsatsen kan lykkes. Herudover skal du kunne nikke ja til flest mulige af nedenstående kompetencer:
  • At du kan initiere relevante faglige indsatser, er vedholdende og systematisk i opfølgningen af disse.
  • At du er i stand til at skabe overblik og prioritere mellem opgaverne i dagligdagen.
  • At du vil bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø med aktiv deltagelse i den daglig åbne og tværfaglig kollegiale refleksion.
  • At du har gode skriftlige kompetencer, og heri evne til at dokumentere og evaluere indsatser.
  • At du vil bidrage til et godt tværfagligt samarbejde med bevidsthed om dine egne og andres kompetencer.

    Opstarten og din faglige udvikling hos os
    Vi forventer ikke, at du er verdensmester til alt. Vi er gode til at lave strukturerende introforløb, og vi strikker ét introforløb sammen til netop dig – uanset om du helt ny ergoterapeut eller har mange års erfaring. På Kærvang har vi fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen vi
    skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed. Du får gode og kompetente kollegaer, nogle er helt nye mens andre har mange års erfaring.
  • Derudover tilbyder vi:
  • Målrettet og individuelt introforløb over 14 dage med tilknyttet mentor.
  • Daglig fælles medarbejderrefleksion (kaldes filtrering) i dagtid og aftentid.
  • Fast supervision i afdelingerne af ekstern supervisor.
  • Deltagelse i faglige dage hver 8. uge og teammøder hver 8.uge.
  • Deltagelse i monofaglige møder med øvrige ergoterapeuter.
  • Deltagelse i Kærvangs Relations uddannelse - Kærvangs model til succesfuld indsats til mennesker med demens og svær psykisk sårbarhed.
  • Undervisning i validering som metode.
  • Mulighed for at lægge vagtønsker ind i ”min tid” appen, som gør arbejdsplanen fleksibel for den enkelte og derved mulighed for at tilpasse arbejdet til familieliv og fritid.

Mere om os:
Kærvang er et regionalt social-psykiatrisk botilbud til voksne mennesker med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse, autismespektrumforstyrrelse, dobbeltdiagnoser eller svær demens sygdom. Kærvang består af 3 afdelinger, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Fjorden stuen med 13 lejligheder og Kærvang Fjorden 1.sal med 12 lejligheder. Kærvang tilbyder også bostøtte.

Kærvang er en lærende organisation hvor medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social og sundhedsassistenter og pædagoger. Kærvang er uddannelsessted for social- og sundhedsassistentelever, sygepleje- og pædagogstuderende.

Kærvangs formål er at skabe de bedste muligheder for, at beboerne kan leve livet godt.
Du kan læse mere om Kærvang på

Praktisk
Stillingerne er med dag- og aftenvagter, timeantal ml. 30 og 35 timer, der må forventes arbejde hver 2. weekend og helligdage. Medindflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstid gennem MinTid.

Start : Snarest muligt

Der er ansøgningsfrist mandag d. 21. februar 2022, Vi afholder samtalerne fredag d. 25. februar. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og Etf. Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte afdelingsleder:

Anne Berit Danielsen på mail: [email protected] eller på telefon 97 64 54 76 / 21 19 94 95

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Nykøbing Mors
  • Mandag den 21. februar 2022

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
19. april 2024 76
18. april 2024 78
17. april 2024 76
16. april 2024 78
15. april 2024 92
14. april 2024 93
13. april 2024 93
12. april 2024 92
11. april 2024 94
10. april 2024 91
9. april 2024 88
8. april 2024 88
7. april 2024 88
6. april 2024 89
5. april 2024 91
4. april 2024 90
3. april 2024 83
2. april 2024 77
1. april 2024 83
31. marts 2024 88
30. marts 2024 88
29. marts 2024 92
28. marts 2024 87
27. marts 2024 87
26. marts 2024 87
25. marts 2024 83
24. marts 2024 78
23. marts 2024 79
22. marts 2024 77
21. marts 2024 66
20. marts 2024 66