Specialpsykolog til psykiatrisk sengeafsnit - affektivt område

Aalborg

Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, sengeafsnit S7 søger specialpsykolog med interesse for diagnostik, behandling og forskning af affektive lidelser

Om jobbet

Kliniske arbejdsopgaver er bl.a.:
  • Daglig stuegang og drift af afsnittet, herunder psykopatologisk diagnostisk udredning, monitorering af symptomatologi og medicineffekt samt stillingtagen til skærmning, skrive epikriser, psykologerklæringer mv.
  • Kliniske psykopatologiske undersøgelses-, behandlings- og forløbsplaner
  • Tværfagligt samarbejde med kommunale instanser og interne ambulatorier
  • Tværfagligt samarbejde med lægerne og plejepersonale tilknyttet afdelingen, rådgivning af plejepersonale i forhold til miljøterapeutiske forløb
  • Supervisions- og vejledningsopgaver monofagligt og tværfagligt, samt debriefing på tværs i organisationen
  • Støttende terapeutiske samtaler
  • Pårørendesamtaler
  • Deltage i koordineringsmøder, tavlemøder og anden mødeaktivitet i afsnittet


Derudover er der mulighed for at:
  • indgå i udviklingen af udrednings- og behandlingstilbud i det affektive område, og bidrage med din viden og kompetencer bredt i organisationen i forbindelse med undervisning og udvikling
  • udvikling af samarbejde med relevante samarbejdspartnere
  • deltage i og udføre klinisk forskning
  • tilrettelægge og indgå i undervisningsprogrammer i forhold til egen faggruppe, øvrigt personale og studerende mv.

Uddannelse af studerende og elever er en af Psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

Om dig
Stillingen ønskes besat med en specialpsykolog i psykiatri med en bred almenpsykiatrisk uddannelse og erfaring, herunder gerne erfaring med psykoterapi og supervision, med interesse for affektive lidelser, undervisnings- og forskningsinteresse. Du skal have god faglig såvel som personlig gennemslagskraft og mod på at gå nye veje og kunne arbejde selvstændigt og samtidig indgå i tværfagligt behandlerteam. Du er kreativ og fleksibel, men samtidig struktureret i arbejdet.

Vi tilbyder:
  • et spændende, ansvarsfuldt og udviklende job
  • et bredt tværfagligt samarbejde
  • inspirerende, engagerede og dygtige kolleger
  • tilknytning til den samlede psykologgruppe i Psykiatrien med mulighed for at være med til at videreudvikle det psykologfaglige indhold
  • mulighed for faglig udvikling herunder efteruddannelse
  • supervision efter behov
  • en arbejdsplads med opmærksomhed på psykisk arbejdsmiljø og engagement
  • Veltilrettelagt introduktionsforløb og mentorordning


Om os
Psykiatrien i Region Nordjylland
er i en spændende udvikling, hvor faglig specialisering og øget ambulant behandling længe har været i fokus, og med kvalitetsudvikling og forskning som centrale elementer. Samtidig har vi et fokus på det sammenhængende patientforløb med inddragelse af både patienter og pårørende med henblik på hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat i vores samarbejde.

Klinik Psykiatri Syd huser fire almenpsykiatriske afdelinger med åbne samt intensive sengeafsnit, psykiatrisk skadestue med modtagelse samt en omfattende ambulant funktion, en rets psykiatrisk afdeling og en afdeling for børn og unge. Klinikledelsen og mange af klinikkens funktioner er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens andre har til huse på Brandevej i Aalborg Ø.
Fælles for alle ambulante tilbud er, at vi arbejder tværfagligt, ofte i et samarbejde med pårørende og i et tværsektorielt samarbejde med patienternes professionelle netværk. Vores optageområde er Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Vesthimmerland Kommune og Mariagerfjord Kommune for patienter på hovedfunktionsniveau, og hele region Nord for patienter på regionsfunktionsniveau.

Ved Psykiatrien i Region Nordjylland er der etableret en forskningsenhed, og forskning er et fremadrettet fokusområde i Psykiatrien.

De affektive sengeafsnit er specialiserede afsnit under Afdelingen for Affektive Lidelser, som varetager udredning og behandling af alle affektive lidelser på både hoved- og regionsfunktionsniveau.
Den ledige stilling er tilknyttet sengeafsnit S7, som varetager udredning og behandling af affektive lidelser, såsom bipolar affektiv sindslidelse, depressiv enkeltepisode, tilbagevendende/periodisk depression, vedvarende affektive tilstande og andre affektive sindslidelser eller tilstande. Afsnittet har 18 sengepladser med 4 pladser i skærmningsenhed. Fire sengepladser er forbeholdt voksne patienter (fra 18- 30 år) med spiseforstyrrelser.

S7 er specialiseret i bipolar affektiv sindslidelser, men skal i samarbejde med affektivt sengeafsnit S8 behandle alle patienter med affektive lidelser. Vi arbejder generelt tæt sammen med S8.

Personalet i området består af overlæger, afdelingslæger, læger i hoveduddannelse, specialpsykologer, psykologer i specialpsykologuddannelse, sygeplejersker, og social- og sundhedsassistenter samt lægesekretærer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Annika Thomsen på telefon 97643691 eller mobil 24618842.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden .

Det praktiske

Stillingen er på fuld tid.
Ansættelse: 1. april 2022.
Ansøgningsfrist: 14. februar 2022
Samtaler forventes afholdt uge 7 / 8 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
I henhold til Region Nordjyllands politikker, indhentes der straffeattester i forbindelse med alle ansættelser.

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Aalborg
  • Mandag den 14. februar 2022