Denne annonce er oprettet af en betalende bruger

Laborant til daghold

Indrykket: 15.6.2022

Palsgaard A/S, Juelsminde

Brænder du for at arbejde med analysearbejde og effektiv dokumentation? Har du erfaring med at kvalitetssikre og vurdere om opnåede analyseresultater er korrekte? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i kvalitetskontrollen?

Vi søger nu en ansvarsbevidst laborant til en fast stilling på daghold (arbejdstiden er fra 7.00 – 15.00 mandag til fredag).

Nexus A/S er en selvstændig virksomhed under Schou Fondet med ca. 40 medarbejdere, som primært arbejder med analyse, innovation, kvalitetskontrol og procesudvikling.

Som laborant i kvalitetskontrollens bliver du en del af et team på 7 laboranter fordelt på dag- og aftenhold. Laboratoriet varetager fysiske og funktionelle analyser og administration af råvare-, drift- og færdigvareprøver i samarbejde med de øvrige laboratorier i Nexus.

Stillingen er placeret i Juelsminde, og i det daglige refererer du til QC Laboratory Manager, Mette Hygum Jensen.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Funktionelle tests på piskeemulgatorer og toppings
 • Rheologiske målinger (viskositet, tekstur m.m.)
 • Farvemålinger
 • Partikelkarakterisering
 • Kontrol af råvarecertifikater
 • At udføre nødvendige ekstra analyser og bidrage til løsning af øvrige opgaver i laboratoriet.

Dine kvalifikationer:
 • Uddannet laborant
 • Erfaring med fødevareanalyser er en fordel
 • Struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet
 • Ansvarlig og engageret i opgaveløsning
 • Vant til arbejde i forskellige IT-systemer
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og varetagelse af opgaver, hvis det er nødvendigt, ligesom du kan håndtere at have gang i flere opgaver ad gangen.

Vi vægter højt, at vores kommende kollega besidder en positiv og rolig tilgang til opgaverne, er god til at kommunikere på alle niveauer, indgår i teamet på en konstruktiv måde og kan trives i et driftsmiljø, hvor hensynet til produktionen kommer i første række.

Stillingen forudsætter gode danskkundskaber både i skrift og tale samt et rimeligt kendskab til engelsk.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, sundhedsforsikring, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte QC Laboratory Manager Mette Hygum Jensen på telefon 7682 7526.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com

KontaktoplysningerFå yderligere info og kontakt på Palsgaard A/S's hjemmeside: klik her......
Palsgaard is the world’s only full-service emulsifier and stabiliser company, creating sustainably produced ingredients with specialised performance characteristics. Ours are the hidden ingredients that transform everyday foodstuffs into extraordinary products on supermarket shelves in over 100 countries.

Confectionery, dairy, ice cream, bakery, mayonnaise, margarine and meat can all perform better and be loved more with our input, just as their plastic packaging can be made more sustainable with our plant-based additives.

Emulsifiers and stabilisers allow processed food to behave in previously impossible ways. Ingredients that would normally be incompatible can be combined harmoniously, enabling exciting new capabilities and functionality.