Fantastisk chance for stilling som sygeplejerske på opvågningsafsnittet i Silkeborg

Midtjylland

I opvågningsafsnittet på Operation og Dagkirurgi, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg er der nu mulighed for at søge en ledig stilling som opvågningssygeplejerske. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge med opstart pr. 1/10-2022 eller efter aftale.

Vi behandler patienter i det ortopædkirurgiske speciale, hvor vi har kirurgisk specialefunktion inden for hofte- og knæ, ryg, skulder og idræt.
Opvågningsafdelingen har patienter til opvågning fra både længerevarende operationer med høj monitoreringsgrad og dagkirurgiske indgreb som inkluderer både modtagelse og udkrivelse efter operation.
I september 21 fusionerede dagkirurgisk opvågning med opvågningsafsnittet for indlagte forløb og vi arbejder nu i nye moderne lokaler.
Vi er en meget engageret flok på 20 sygeplejersker, og vi hylder høj faglig standard, arbejdsglæde og det gode, konstruktive samarbejde. Vi har en anerkendende tilgang til vores kolleger og samarbejdspartnere og vi holder jævnligt forskellige sociale arrangementer.
Ledelsesmæssigt har afdelingen hidtil været en del af anæstesiafdelingen, men fra 1. august får afdelingen egen oversygeplejerske.
I afdelingen har vi en meget dedikeret ledende anæstsi overlæge med lægeligt ansvar for opvågningen. Der er to specialeansvarlige sygeplejersker, to kliniske vejledere og en forløbskoordinator for vores idrætsforløb.
Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende og deltager i uddannelsen af intensiv sygeplejersker.

Har du lyst til:
  • At kunne fordybe dig i den præ- og postoperative sygepleje inden for et kirurgisk speciale
  • At indgå i og aktivt medvirke til at styrke et tæt og udviklingsorienteret miljø
  • At medvirke til fortsat udvikling af vores innovative og effektive patientforløb
  • Aktivt og positivt at bidrage til et stærkt teamsamarbejde, en fælles kultur samt til vores gode arbejdsmiljø
  • At arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med sygeplejekollegaer, serviceassistenter, kirurger og vores anæstesiologer?


så tilbyder vi:
  • Et individuelt tilpasset introduktions- og oplæringsprogram
  • Et afvekslende job i en dynamisk hverdag med stærkt fokus på nytænkning/forbedringer herunder udvikling af vores patientforløb
  • Et godt og respektfuldt mono- og tværfagligt samarbejde i et positivt arbejdsmiljø
  • Gode faglige udviklingsmuligheder samt et konstant fokus på at levere god kvalitet
  • Indflydelse på din arbejdstidsplan
  • Arbejdstider, der holder sig indenfor dagstid (7.30-19) uden weekendvagter.
  • Et spændende afsnit i rivende udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø, god omgangstone og rigtig godt kollegialt sammenhold.


Vi forventer at:
  • Du har gode samarbejdsevner og er indstillet på at bidrage konstruktivt til samarbejdet, tvær- som monofagligt
  • Du er naturligt udviklingsorienteret og reflekterende, samt er indstillet på aktivt at engagere dig i udviklingen, herunder bidrage med egne erfaringer
  • Har en anerkendende og positiv tilgang til forandringer, dialog og samarbejde
  • Du ser muligheder i og har en positivt tilgang til at arbejde i en dynamisk hverdag med varieret arbejdsflow
  • Du anvender og udvikler egne kompetencer
  • Du er bevidst om egen adfærds betydning for et velfungerende arbejds- og læringsmiljø, og at din adfærd afspejler dette, og dermed understøtter vores gode arbejdsmiljø
  • Du måske har erfaring i opvågningsspecialet eller anden form for kirurgiske patientforløb.

Hvem er vi?
Vi er et af Danmarks mest produktive hospitaler. Vi leverer høj faglig kvalitet, vi plejer og behandler patienterne med udgangspunkt i deres unikke og individuelle behov og scorer højt i patienttilfredshedsundersøgelser. Derudover er vi kåret som Danmarks bedste mindre Hospital adskillige år i træk. Det vil vi fortsat gerne kunne leve op til.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende og deltager i uddannelsen af intensiv sygeplejersker.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at rette henvendelse til oversygeplejeske Dorte Mørck, direkte tlf. nr. 7841 6888 – for nærmere information.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 1/8-22.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 10/8-22 eller efter aftale.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midtjylland
  • Mandag den 01. august 2022