Rusmiddelbehandler med en social- eller sundhedsfaglig grunduddannelse søges til Greve Rusmiddelcenter

Greve Kommune, Greve

Vil du være med til at sikre, at flere borgere med rusmiddelproblematikker (alkohol og stof) finder vej til Greve Rusmiddelcenter, og at de oplever vores behandlingstilbud som værende kvalificeret og attraktivt?

Hos os får du indflydelse på eget arbejdsliv og på udviklingen indenfor området. Vi er visionære, og ambitiøse og vi vil gerne tilbyde borgerne den bedst tænkelige helhedsorienterede behandling. Du vil sammen med dine kollegaer aktivt bidrage til at videreudvikle Greve Rusmiddelcenter.

I Greve Rusmiddelcenter tilbydes primært individuelle samtaleforløb, pårørende samtaler og medicinsk alkoholbehandling. Vi er kendetegnet ved at have en meget alsidig sammensætning af borgere i behandling, og i de perioder hvor der er grundlag for det, bestræber vi os på at lave gruppeforløb. Substitutionsbehandling købes i anden kommune.

Derudover visiterer vi til ekstern behandling.

Som rusmiddelbehandler i Greve Rusmiddelcenter vil du arbejde i vores eget behandlingstilbud, hvor borgere via vores egen myndighedsdel, er visiteret til behandling. I indsatserne tages der udgangspunkt i borgerens behandlingsplan, som behandler har udarbejdet sammen med borgeren.

Du vil få en spændende og varieret hverdag i en organisation med høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, og med løbende evaluering og opkvalificering af vores indsatser. Ud fra eklektisk tilgang arbejder vi målrettet på at udvikle den lokale indsats med en høj faglig kvalitet, bredde og rummelighed i forhold til metodeanvendelse. Du vil opleve en bred vifte af samarbejdsrelationer herunder samarbejde på tværs mellem centrene i Greve kommune.

Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet 08.15-19.00 (som udgangspunkt én lang dag om ugen) og tidligt fri hver fredag, hvor vi for nuværende har virtuel behandlingskonference hjemmefra. Du vil have et tæt samarbejde med engagerede og respektfulde kolleger, som arbejder med stor professionalisme, og du vil modtage sagssupervision med ekstern supervisor. Vi har et sundt psykisk arbejdsmiljø med høj trivsel og lavt sygefravær. Dine kollegaer er sammensat af socialrådgivere, pædagoger og sygeplejersker som alle har terapeutiske overbygninger, samt psykolog, kropsterapeut og læge.

Vi er beliggende i Hundige, kort gåafstand fra Hundige S-togsstation og tæt ved motorvejen.

Om dig

Vores forventninger til dig er, at du har en grunduddannelse som socialrådgiver, sygeplejerske eller pædagog, og har kendskab, efteruddannelse og praksiserfaring med udvikling og udførelse af rusmiddelbehandling inden for alkohol og stofbehandling. Du har et bredt fagligt metodekendskab med erfaring i anvendelse af disse, og vi ser gerne, at du har kendskab til myndighedsområdet inden for stof og alkoholbehandling.

Du er systematisk, og ser de administrative opgaver og den skriftlige dokumentation som en naturlig del af jobbet. Det er en fordel hvis du, som overbygning af grunduddannelse, har relevante efteruddannelser / kurser, som kan bruges i udførelsen af rusmiddelbehandling, og gerne en NADA-uddannelse.

Som person er du god til at samarbejde, du har en respektfuld og tillidsvækkende tilgang til andre mennesker og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Øvrige oplysninger

Ansættelse pr. den 1. oktober 2022.

Stillingen er 37 timer ugentlig

Din løn bliver forhandlet efter overenskomst med din faglige organisation og er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte institutionsleder, Christina G. jensen på telefon 40 76 80 32 eller mail: [email protected]

Du kan læse om Greve Rusmiddelcenter på vores hjemmeside: www.greve.dk/misbrug

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Til orientering holder vi samtaler på følgende datoer:

Den 17.08.2022 og evt. 18.08.2022, anden samtalerunde den 22.08.2022
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Greve