Møllehøj Plejecenter søger social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Greve Kommune, Greve

Vi arbejder på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Vi vil gerne være et godt sted at bo og arbejde og er berømte for det!

Vi har 2 afdelinger som hver består af 3 leve-bo miljøer. Vi har hjemlighed i fokus og arbejder derfor målrettet på, at Hans, Aase og deres naboer nyder at opholde sig i vores fællesmiljø, som en del af deres hjem. Vi finder det derfor helt naturligt at arbejde med relations dannelse og personcentreret omsorg. Vi kan derfor med stolthed også sige, at vores beboere er glade for at være her og vi er glade for at få lov til at komme tæt på dem og hjælpe dem, samt for at de vil invitere os ind i deres hjem.

Hvis du er bange for at mangle faglige udfordringer, kan du pakke bekymringerne væk. Vi oplever i stigende grad at vores beboere er komplekse, så der er rig mulighed for at få brugt dine faglige kompetencer og dygtiggøre dig. I vores team er der flere social- og sundhedsassistenter, så du vil have gode muligheder for faglig sparring og tid til dine sygeplejefaglige opgaver. Vi prioriterer faglig kvalitet højt, også i aftenvagten, da det er sådan vi sikrer de bedste betingelser for livskvalitet hos beboerne.

Vi afholder løbende assistentmøder, hvor alle assistenter på Møllehøj mødes til undervisning og faglig sparring. Vi holder triagemøder ved vagtstart, hvor beboerne gennemgås, således vi tidligt kan opspore begyndende sygdom, fordele opgaver og selvfølgelig hilse på hinanden og få en god start på vores vagt.

Vi arbejder struktureret med ”I Sikre hænder”, hvor vi har implementeret tryksårspakken og skal arbejde videre med medicin og ernæring.
Vi har stor fokus på ernæring. Vi har køkkener i leve-bo miljøerne og du vil derfor have stor indflydelse på hvad der serveres. Vi går op i, at maden er, som vi selv ville spise den og servere for gæster. Vi prioriterer friskhed og god kvalitet i vores mad og forventer du sætter en ære i at tilberede et lækkert måltid til beboerne. Nogle dage laver vores ”mad-mor” mad, andre dage skal I hjælpes ad med at lave aftensmaden.

Vi er glade for at gå på arbejde og arbejder løbende på at forbedre vores arbejdsmiljø, til gavn for os og beboerne. Vi leder derfor efter at få den rette medspiller på holdet. Vi søger en god kollega, som vil være med til at bidrage til den gode stemning og hjemlig hygge. Vi garanterer en introduktionsperiode som er tilpasset til dig.

Vi forventer at du er fortrolig med faglig dokumentation, for at højne patientsikkerheden og sikre en god pleje døgnet rundt
Ansættelse er med tiltrædelse 1. oktober. Hvis dette ikke passer dig, så ring til os, hvis vi synes du er den rette, finder vi ud af det.

Ansøgningsfrist d. 26. august, samtaler afholdes 29./30. august

Vi tilbyder 28 timer i aftenvagt med weekendarbejde hver 2. uge.
Der er mulighed for individuelt tilpasset vagtplan.

Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ved ansættelse i Greve Kommune, er det et krav at ringe efter referencer, det gør vi selvfølgelig kun efter aftale med dig. Du skal også fremvise din straffeattest.

Du er meget velkommen til at ringe til gruppeleder Katrine (tlf. 21826460) hvis du vil høre mere.
Vi giver dig gerne en rundvisning og en uformel snak, da jobskifte er en stor beslutning.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Greve