Er du medicinstuderende? Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret medicinstuderende til børneopgav...

Studiejob - Horsens

Er du medicinstuderende?
Det Sundhedsfaglige Børneteam søger en dygtig og dedikeret medicinstuderende til børneopgave i eget hjem ved Horsens.


Er du vores nye kollega, vil du blive en del af et dygtigt og engageret team, der gennem behandling og pleje af et sygt barn i hjemmet vil være med til at gøre en betydningsfuld forskel for både barnet og familien.

Vores mål for behandling af barnet i hjemmet er at skabe en tryghed, således familien kan leve det familieliv, de ønsker - også med de betingelser det giver at have et alvorligt sygt barn og et sygeplejefagligt team i hjemmet ud fra familiens behov.

Opgaven foregår i familiens hjem i Horsens-området, og du vil have en vigtig rolle i barnets hverdag. Det vil være et plus, hvis du har erfaring med epilepsi, da opgaven bl.a. består af vurdering af anfald.

Behovet er for nuværende:
3-4 nattevagter med overvågning og behandling ved anfald/håndtering af specialudstyr,
3-4 eftermiddags-/aftenvagter med bl.a. aktiviteter ude af huset mm, inkl. intervention ved akutte anfald
Weekendvagter kan ligge i dagtimer, eftermiddag eller aften, alt efter hvad familien har behov for.

Du vil i din opstart gennemgå et oplæringsforløb med dygtige, gode kollegaer.

Vi aftaler nærmere til samtalen, hvor mange timer din ansættelse bliver på. Du må gerne skrive dine tanker hertil i din ansøgning.

Vi forventer, at du:
har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst, brænder for sygepleje af børn, er mødestabil, har forståelse for at arbejde i barnets eget hjem, er fleksibel.

Vi ønsker, at du kan arbejde ud fra en autismeforståelse, da det er en vigtig tilgang til alle hverdagens aktiviteter.

Løn og ansættelsesforhold
Lønnen er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Samtaler vil blive afholdt løbende, og tiltrædelse er snarest muligt efter aftale. Hold dig derfor ikke tilbage med at sende en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores teamleder Tanja Tvenstrup på telefon 40 27 17 50 / 22 23 63 13 hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også vælge at læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller vores Facebook-side @DetSundhedsfagligeBoerneteam.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Horsens