Erfarne sygeplejersker søges til Sygeplejen Greve Kommune

Greve Kommune, Greve

Trives du på en arbejdsplads med stærke faglige kompetencer og dygtige ressourcestærke kollegaer, så er det hos os du skal søge job.

Vi er er fantastisk team af sygeplejersker, der trives med at gå på arbejde i et anerkendende arbejdsmiljø, med gode kompetente kollegaer i alle aldre og med forskellig faglig baggrund.

Om Jobbet
Som hjemmesygeplejerske får du det sygeplejefaglige ansvar for faste borgere. Du indgår i et samarbejde med både private og kommunale leverandører i hjemmeplejen og du vil komme til at bidrage til et stærkt læringsmiljø både i sygeplejen og i hjemmeplejen. Som sygeplejerske fungere du som faglig sparringspartner for hjemmeplejens medarbejdere, akut-funktionen samt øvrige samarbejdspartnere. Arbejdsopgaverne spænder vidt fra den grundlæggende sygepleje til f.eks. hjemmedialyse, parenteral ernæring, IV-antibiotika osv. til borger med særlige komplekse udfordringer.

Stillingsoplysninger
Vi har brug for sygeplejersker der har bred klinisk erfaring, gerne fra det lungemedicinske, kardiologiske eller endokrinologiske område. Du har minimum 3 års erfaring fra enten sygehus eller anden hjemmesygepleje og motiveres af arbejdet i hjemmesygeplejen. Du ser hjemmesygeplejen som en spændende udfordring, hvor opgavernes karakter stiller store krav til en høj faglighed. Du arbejder selvstændigt, kan planlægge din dag, er i stand til at identificere, opspore og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger. Du iværksætter relevante indsatser og sikrer en løbende opfølgning, ligesom du er omhyggelig i dit arbejde, din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Vi arbejder med lav vagtbelastning hver 4. uge i weekend. Du har mulighed for at arbejde på 32-37 timer om ugen.

Øvrige oplysninger
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer. Derudover er det et krav, at du har kørekort.

Vil du høre mere om os og jobbet, så er du mere end velkommen til at kontakte Leder af Sygeplejen Jeanette Buhl-Madsen tlf. 22154137. Hvis du har lyst til at tale med en af dine kommende kollegaer, er du meget velkommen til at ringe til sygeplejens døgntelefonen på tlf. 23386965. Her kan du også aftale et besøg, inden du sender din ansøgning.

Tiltrædelse 1/11 22 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist d. 9/10 2022
Samtaler forventes afholdt d. 11/10 2022

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Greve