Har du lyst til at arbejde psykoterapeutisk med patienter, der lider af PTSD og personlighedsforstyrrelser i et ambul...

Gentofte

Vi søger en autoriseret psykolog eller erfaren sygeplejerske, socialrådgiver, ergoterapeut eller fysioterapeut med psykoterapeutisk efteruddannelse til behandling af PTSD og personlighedsforstyrrelser på Psykoterapeutisk Center Stolpegård

Vi har været heldige med en opnormering og har derfor mulighed for at tilbyde en nyoprettet stilling i et af vores to teams. Du kan måske blive vores nye kollega.

Derfor skal du søge stillingen

Du får en unik chance for at være en del af et engageret og erfarent behandlerteam med fokus på høj psykoterapeutisk faglighed. Du bliver desuden en del af Psykoterapeutisk Center Stolpegård, som er specialcenter i psykoterapi i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er fokus på psykoterapeutisk behandling med høj faglig kvalitet samt udvikling af psykoterapeutisk behandling og forskning.

Ambulatoriet for Personlighedsforstyrrelser & PTSD

Ambulatoriet består af i alt 25 ansatte og er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter samt en recoverymentor.

Ambulatoriet er opdelt i 2 teams, hvor team 1 varetager behandling af emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse (EUP). Behandlingstilgangen her er mentaliseringsbaseret terapi, som er solidt forankret på Stolpegård og understøttet gennem vores forskningsenhed.

Team 2 varetager behandlingen af PTSD og ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse (ÆEP).

Vi er i gang med at implementere førstevalgsbehandling for PTSD, som betyder et større fremadrettet fokus på traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi, mens behandlingstilgangen til ÆE er mentaliseringsbaseret terapi.

Det endelige stillingsindhold afhænger af dine kompetencer.

Dine arbejdsopgaver:

  • Indledende vurderinger/diagnostisk udredning
  • Psykoterapi i kombineret gruppe- og individuel behandling ud fra mentaliseringsbaseret psykoterapi samt traumefokuseret kognitiv adfærdsterapeutisk grundlag.
  • Deltagelse i behandlingskonferencer
  • Bidrage til epikriser og erklæringer
  • Psykoedukation af patienter og pårørende/pårørende arrangementer
  • Tværfaglig sparring med kollegaer
  • Netværksarbejde (par, familier, sagsbehandlere, m.v.)


Dine kompetencer:

  • Uddannet cand.psych. autoriseret psykolog eller erfaren sygeplejerske, socialrådgiver eller fysioterapeut med psykoterapeutisk uddannelse.
  • Du har en psykoterapeutisk uddannelse indenfor eller interesseret i at dygtiggøre dig indenfor mentaliseringsbaseret terapi (MBT) og/eller kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med behandling af mennesker med personlighedsforstyrrelser samt erfaring med ambulante pakkeforløb i psykiatrien
  • Du er fagligt stærk og engageret
  • Besidder gode samarbejdsevner og lyst til tværfagligt teamsamarbejde
  • Er interesseret i og fokus på psykosocial rehabilitering
  • Er optaget af at levere høj faglig psykoterapeutisk kvalitet indenfor den organisatoriske ramme, der er givet.


Stolpegård tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor vi prioriterer faglighed højt og hvor vi tilbyder kontinuerlig supervision.

Du bliver en del af et team, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på den faglige udvikling af behandlingen af personlighedsforstyrrelser og PTSD.

I personalegruppen er der højt til loftet, godt humør og stor rummelighed. Vi reflekterer løbende over vores arbejde og prioriterer et godt samarbejde indbyrdes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en 37 timers stilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er til besættelse den 1. december 2022 eller snarest muligt.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefpsykolog & teamleder Kirsten Grage tlf. 3864 5398, mail: [email protected] eller teamleder Nana Jannerup tlf. 3864 5395, mail: [email protected]

Sammen med din ansøgning og CV bedes du sende kopi af relevante uddannelsesbeviser.

Søg stillingen via link senest den 10.10.2022

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 14. oktober 2022

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant psykoterapeutisk behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulatorier samt Forskningsenhed og Kompetencecenter for psykoterapi. Ambulatorierne er: Ambulatorie for Angst og tvangstilstande (OCD), Ambulatorie for Personlighedsforstyrrelser og Traumer samt

Ambulatorie for Psykoterapeutisk Udvikling for patienter med en ikke-psykotisk dobbeltdiagnose. Centret huser desuden KAG Sekretariat, forskningsenhed og Sekretariat for Behandlingseffekt.

Kilde: Jobnet.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Gentofte
  • Mandag den 10. oktober 2022