Social- og sundhedshjælper i fast dagvagt - med lyst til at arbejde demensfagligt, også når det bliver udfordrende

Greve Kommune, Greve

Vi er 12 mennesker i alderen 54 – 91, som bor på det skærmede demensafsnit Nældebo på Nældebjerg Plejecenter. Da vi alle lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.

Vi har brug for en, der kan hjælpe os med alt det, vi har svært ved selv at kunne klare, så vi stadig føler os som herre over eget liv.

Brænder du for demens og vil du arbejde på et spændende og udfordrende sted, hvor ikke 2 dage er ens, så send en ansøgning.

Kerneopgaven i Sundhed & Pleje er beskrevet således:

”Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnådet bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng. ”

Jobbet

Vi søger en dagvagt på 32-37 timer om ugen med weekendvagt hver 3. weekend.

Din arbejdsdag kommer til at bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver. Du kommer til at samarbejde med bl.a. social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ernæringsassistenter og praktiserende læger, når du skal være med til at planlægge og koordinere behandlingsforløb. Du indgår i tæt dialog med beboere og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb.

Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg/Tom Kitwood, hvor relationerne til beboerne er det vigtigste.

Vi lægger vægt på tydelig daglig dokumentation, så vi målrettet kan arbejde på og beskrive de gode metoder og tilgange, der gør beboerne glade og trygge.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på godt og tæt samarbejde lige meget hvilken titel vi har. Vi behersker kaos og sparrer med hinanden for at kunne skabe et godt og trygt hjem for beboerne og et godt arbejdsmiljø for personalet.

Der er tillid mellem medarbejder og ledelse og frihed under ansvar og god mulighed for indflydelse.

Vi vægter at give vores beboere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Om dig

Vi forventer af dig, at du:

  • Er uddannet social- og sundhedshjælper
  • Tager initiativ, bidrager til udviklingen af opgaveløsningen, kommer med forslag til forbedringer og udvikler nye måder at gøre ting på.
  • Er psykisk robust
  • Arbejder for et godt arbejdsmiljø, er loyal og bidrager med en positiv tilgang til samarbejdet med kolleger og andre samarbejdspartnere.
  • Bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag med flere uforudsete situationer.
  • Besidder en høj faglighed som SSH og kan dokumentere og udarbejde pædagogiske handleplaner digitalt
  • Er vant til at arbejde med målrettet ud fra procedurer og retningslinjer

Vi tilbyder:

  • En afdeling i leve-bo miljø med 12 beboere med demens, der har brug for din ekspertise og dit gode humør.
  • Udvikling af dine demensfaglige kompetencer.
  • En hverdag som sjældent er den samme og aldrig er kedelig.
  • Fagligt engagerede og kompetente kollegaer.
  • Nærværende ledelse.

Øvrige oplysninger

Vi er akkrediteret efter Den danske Kvalitetsmodel og arbejder fortsat målrettet med systematisk læring og kvalitetsudvikling.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ida Rongsted på tlf. 23386769. Du kan finde mere information om Greve Kommune på www.greve.dk.

Ansøgningsfrist er d. 20. december 2022 og vi afholder samtaler løbende.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Greve