Elever til ansættelse på grundforløb 2 (GF 2) mod social- og sundhedsassistentuddannelsen

Elev - Brøndby

Brøndby Kommune søger elever til ansættelse på grundforløb 2 (GF 2) mod social- og sundhedsassistentuddannelsen, der gerne vil arbejde med mennesker, som har behov for omsorg og hjælp på et højt fagligt niveau.

Hvornår og hvordan søger du?
Vi søger elever der er fyldt 25 år til ansættelse på grundforløb 2 (GF2) rettet mod social- og sundhedsassistentuddannelsen med opstart januar 2023. Inden du søger hos os skal du via www.optagelse.dk have søgt på grundforløb 2 på SOSU H.

Samtaler hvornår?
Når ansøgningsfristen er udløbet d. 4. december 2022 indkaldes udvalgte ansøgere til samtale som afholdes fredag den 9. december 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig

Med venlig hilsen
Majbrit Fromberg og Helle Udsen
uddannelseskoordinatorer

Hvordan søger du?

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brøndby
  • Søndag den 04. december 2022