Rekrutteringsfirma

Sygeplejersker eller Social- og sundhedsassistenter søges til respiratorisk overvågning hos pige i Strandby

Nordjylland

Hjælp os med at gøre en forskel

Er du sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent? Så har du mulighed for at gøre en forskel og bringe alle dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i jobbet som respiratorisk hjælper for en sød pige på 12 år i Strandby nær Frederikshavn.

Jobbeskrivelse

Jobbet foregår hos en glad pige på 12 år, der bor med sin familie i eget hjem i Strandby. Hun er en aktiv pige, der går i skole og floorball i sin fritid. Du vil være en del af pigens hverdag, men samtidig skal huske at give plads til hende og familien. Du følger også pigen med i folkeskole i dagtimerne, hvor der også er tilknyttet en skolehjælper. Hun bruger maskerespirator 24 timer i døgnet, og så skal du varetage al pleje og praktisk hjælp, herunder sondeernæring.

Der er tale en fast stilling på enten på 24, 30 eller 36 timer om ugen, i dagvagt med opstart hurtigst muligt. Vagterne vil se således ud:

7.00- 16.00 dagvagter
Undtagen weekend 8.00 – 16.00
Nat i hverdage: 20.00 – 06.30
Nat i weekender: 21.00-08.00

Du vil modtage en grundig oplæring af dine kollegaer på teamet, hvorefter Carelinks teamleder bliver din daglige sparringspartner, når du har spørgsmål. Der vil desuden altid være mulighed for at kontakte en døgnbemandet hotline, hvis du får brug for hjælp. Derudover sørger vi for, at dine faglige kompetencer bliver vedligeholdt og opdateret med vores kontinuerlige udbud af kurser.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er uddannet som sygeplejerske eller Social- og sundhedsassistent
  • Du har lyst til at arbejde med respiratorisk overvågning
  • Du har en robust og beslutsom karakter
  • Du er omsorgsfuld og ansvarsfuld
  • Du er respektfuld i dine relationer og over for dine omgivelser
  • Du møder alle værdigt og ligeværdigt
  • Du kan arbejde selvstændigt og er tryg ved at træffe egne beslutninger
  • Du er fleksibel og besidder gode samarbejdsevner

Og så er det er et ekstra plus, hvis du samtidig er både glad og humørfyldt og evner at sprede god og positiv energi i din egen og andres hverdag.

Kan du se dig selv som en del af en omsorgsorganisation med hjerterne og værdierne på rette sted, og brænder du, ligesom os, for høj faglighed, ægte omsorg og dybtfølt respekt, så skynd dig til tasterne og send en ansøgning til os.

Send din ansøgning og CV til rekrutteringskonsulent Filori Selvi Aydin på [email protected]

Vi afholder samtaler løbende.

Del denne stilling

Information om stillingen



}

23. december 2022



w

Samtaler holdes løbende





Nordjylland



Kontaktperson



Filori Selvi Aydin



Rekrutteringskonsulent Tlf. 44224241

Søg stillingen
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nordjylland