I vores stærke fællesskab på sengeafsnit 3 har vi udvidet sengekapaciteten, og har derfor plads til to sygeplejersker...

Midtjylland

Banker dit hjerte for sygeplejen, og vil du være en del af et stærkt kollegialt fællesskab?

Ønsker du at udvikle dig tværfagligt, nørde inden for dit eget fag og har du lyst til at arbejde med højt specialiseret neurorehabilitering?

Så har vi 2 faste stillinger som sygeplejerske ledige pr. 1.oktober 2022 eller efter aftale. Der er mulighed for ansættelse på 37 timer/uge i blandede vagter, dag/ aften, eller dag / nat.

For os er det vigtigt, at du føler dig rustet til at varetage dine arbejdsopgaver, og derfor tilbyder vi et solidt introduktionsprogram, hvor du ikke indgår i normeringen i de første uger, og gradvis overtager opgaver i takt med at du er tryg ved det. Du får også tilknyttet en mentor og dine kommende kollegaer vil altid hjælpe dig godt i gang. Flere hele interne kursusdage (12 på nuværende tidspunkt) vil i den første tid være sat af, til at klæde dig på inden for specialet. Den øvrige sygeplejegruppe består af særdeles kompetente og erfarne kollegaer, så der er god sparring at hente og gode muligheder for monofaglig udvikling.

Hvem er du mon? - Ud over at være uddannet sygeplejerske og med høj drivkraft inden for neurorehabilitering, eller anden relevant baggrund. Eller er du måske nyuddannet?

Kan du sætte flueben ved?
• Er en god kollega – For et godt arbejdsmiljø er noget af det vigtigste for os
• Brænder for tværfagligt samarbejde, hvor du opøver dine refleksive kompetencer.
• Ønsker kendskab til, eller endnu bedre, har erfaring inden for neurorehabilitering.
• Trives på en dynamisk arbejdsplads hvor dagene er forskellige og vi ofte må ændre planer undervejs, da patienternes energiforvaltning er i fokus og udgangspunktet er at følge patientens ressourcer på dagen.
• Har mod på at arbejde med mennesker med forskellige kognitive udfordringer, herunder konfusion og indimellem agiteret adfærd
• Har lyst til at tænke kreativt i dit sygepleje virke, og arbejder med en stor grad af selvstændighed.

Om neurosygepleje på Sengeafsnit 3:
Neurosygeplejen har særligt fokus på relations arbejde, forebyggelse og behandling af komplikationer relateret til hjerneskaden. I den daglige neurorehabiliterende sygepleje er fokus på at øge patientens evne til at engagere sig i og udføre almindelige dagligdags aktiviteter, med henblik på optimering af funktionsevne og livskvalitet. Vores teoretiske forståelsesramme kan du læse mere om her: PowerPoint-præsentation (rm.dk) . Vi afholder patientgennemgang og monofaglig tid hver mandag i 2 timer, hvor vidensdeling og faglig sparring er i højsædet.

Om teamarbejde på Sengeafsnit 3:
Vi arbejder tværfagligt og på et højt fagligt niveau. Krumtappen på afsnittet er vores tværfaglige teamsamarbejde, hvor fagligheder arbejder sammen for at give patienten og de pårørende det bedst mulige rehabiliteringstilbud. Vi er et afsnit med mange kollegaer, der har været her i mange år, så der er altid rum til sparring ved uformelle møder, og et godt råd fra en kollega. Desuden er vi stolte af at vores arbejdsmiljø er præget af en smittende arbejdsglæde, og en høj grad af omsorg for hinanden.

Du bliver en del af et dygtigt og dedikeret team, der tværfagligt arbejder systematisk og målrettet med højtspecialiceret neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade og dennes pårørende. Det primære team består af sygeplejersker fysioterapeuter, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter samt behandlingsansvarlige læge. Teamet suppleres med tale­pædagoger, neuropsykologer, psykiatere, socialrådgivere og diætist. Der afholdes teamudviklingssamtaler en gang om året.

Organisatorisk:
På afsnittet har vi, Jacob og Rikke, sideordnet ledelse, og vi har en helt klar " åben dør " tilgang til ledelses opgaven, og er tæt tilknyttet vores 12 teams patientforløb, og vores medarbejdere.

Vi har pr. 1/4 - 2022, 12. sengepladser og et normeret fremmøde på 10 sygeplejefagligt personale i dagvagt, 7 i aftenvagt og 3 i nattevagt. Der er ergo- og fysioterapeuter i dagvagt og aftenvagt hele ugen.

Vi arbejder i skiftende vagter hvor du skal påregne at arbejde ca. 5 weekender ud af 12. Der er også mulighed for at vælge 12 timers vagter i weekender. Du skal regne med ca. 9-11 vagter over 6 uger i enten aftenvagter eller nattevagter. Vi bruger systemet Min Tid til vagtplanlægning,

En af vores sygeplejekolleger laver arbejdsplanen, og gør alt hvad hun kan for at imødekomme dine ønsker.

Om Regionshospitalet Hammel Neurocenter:
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn.
Læs mere her: Regionshospitalet Hammel - Hospitalsenhed Midt

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter sengeafsnit 3.

Stillings og funktionsbeskrivelse kan findes her.

Yderligere oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingssygeplejerske Rikke Steentoft Munch på sengeafsnit 3, tlf. 7841 9260 / mob. 6015 6338 eller via mail: [email protected]

Du er også meget velkommen til at besøge os på afdelingen, til en uforpligtende snak og et stemningstjek.

Din ansøgning
Skal indeholde autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring – VI glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 8/8-2022 - Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midtjylland
  • Mandag den 08. august 2022