Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kollegaer og de skønneste beboere? SOSU-assistent søges til Bøgegruppen ...

Greve Kommune, Greve

Få yderligere info om stillingen
Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene.
Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse. Vi kan derfor med stolthed også sige, at beboerne på Møllehøj er glade for at bo her, og vi er glade som medarbejdere for at være her for at hjælpe dem og for, at de vil invitere os ind i deres hjem.

Du vil primært arbejde i Bøge- og Cederhuset, hvor du sammen med to andre assistenter og vores sygeplejerske vil have det sygeplejefaglige ansvar for vores 18 beboere. Vi forventer, at du er bekendt med sygeplejeprocessen og de sygeplejefaglige optegnelser til at understøtte dit faglige arbejde. Vi oplever i stigende grad, at vores beboere har et komplekst sygdomsbillede med mange konkurrerende lidelser, så der er rig mulighed for at få brugt dine faglige kompetencer og dygtiggøre dig. Vi arbejder med kontaktpersonordning, så du vil være kontaktperson for 3-4 beboere.

Vi arbejder struktureret med kvalitet og patientsikkerhed. Derfor holder vi assistentmøder, hvor alle assistenter på Møllehøj mødes til undervisning og faglig sparring. Vi triagerer også borgerne dagligt, således vi tidligt kan opspore begyndende sygdom. Som assistent er du også med i vores forbedringsteam, hvor vi mødes hver 14. dag.

Vi er glade for at gå på arbejde og arbejder løbende på at forbedre vores arbejdsmiljø, til gavn for os og beboerne.
I forlængelse, af en ellers meget tilfredsstillende APV-undersøgelse, har vi lige nu fokus på anerkendelse og feedback, da undersøgelsen viste, at det kan vi godt blive bedre til. Vi er ved at skabe nye traditioner i personalegruppen, f.eks. med en årlig sommerfest og nytårskur, da vi gerne vil have et tættere samarbejde på tværs af husene, og det bliver nemmere, når vi kender hinanden godt.

Ansættelse er med tiltrædelse 1. november eller efter aftale.
Ansøgningsfrist d. 20. september, samtaler afholdes løbende.
Ansættelsen er som udgangspunkt på 37 timer, men har du andre ønsker, kan de imødekommes.
Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer. I Greve Kommune får du et Greve-tillæg og et tillæg, hvis du er vejleder for studerende.
Ved ansættelse i Greve Kommune er det et krav at ringe efter referencer, det gør vi kun efter aftale med dig. Du vil også blive bedt om at fremvise din straffeattest.

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Katrine på telefon 21826460, hvis du har spørgsmål eller bare er nysgerrig på stillingen.
Vi giver altid en kop kaffe, en rundvisning og en uforpligtende snak, så du kan se vores skønne plejehjem.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen
Dine mulige fremtidige kollegaer i Bøgegruppen & Katrine Schramm, afdelingsleder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.
Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 02.09.2024
  • SOSU-assistent
  • Greve