Ledige sundhedsjobs i Dyssegård

Find dit sundhedsjob i Dyssegård nu. Se de ledige stillinger i sundhedsvæsenet i Dyssegård på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige sundhedsjobs i Dyssegård til dig. Find en ledig stilling i sundhedsvæsenet i Dyssegård nu. Held og lykke med jagten efter arbejde i Dyssegård. Mere info om ledige sundhedsjobs i Dyssegård.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se alle sundhedsjobs
2 job fundet
 • Sosu-hjælper i Dyssegård

  Ekstra ledsager søges til kvinde på 35 år i DyssegårdBorger har en hjerneskade, som gør at hun hurtigt/pludseligt kan blive træt og have svært ved at holde overblikket. Hun har dårlig korttidsh..
  • SOSU-hjælper
  • Dyssegård
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Dyssegård

  Ledsager søges til 25 årig ung mand i Gladsaxe. Han er en sød ung mand med autisme. Han bor på et mindre bosted, har begrænset sprog, men forstår alt og svarer med ja og nej. Når han er tryg, b..
  • SOSU-hjælper
  • Dyssegård
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs i Dyssegård

Herunder ser du udviklingen i udbudte jobs i Dyssegård over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jobs.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jobs over tid

Dato Alle ledige jobs
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3

Find sundhedsjob i Dyssegård

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte sundhedsjobs i Dyssegård lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger i sundhedsvæsenet der passer til dig.

Få besked om nye sundhedsjobs i Dyssegård

Det er ikke alle ledige stillinger i sundhedsvæsenet der bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt sundhedsjob ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob i sundhedsvæsenet. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en medarbejder indenfor sundhedsvæsenet til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.