Ledige sundhedsjobs i Frederiksværk

Find dit sundhedsjob i Frederiksværk nu. Se de ledige stillinger i sundhedsvæsenet i Frederiksværk på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige sundhedsjobs i Frederiksværk til dig. Find en ledig stilling i sundhedsvæsenet i Frederiksværk nu. Held og lykke med jagten efter arbejde i Frederiksværk. Mere info om ledige sundhedsjobs i Frederiksværk.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se alle sundhedsjobs
3 job fundet
 • Sosu-hjælper i Frederiksværk

  Ledsager søges til frisk mand på 31 år i FrederiksværkHan har en psykisk funktionsnedsættelse og atypisk autisme. Han er fysisk velfungerende og går selv, i et rask tempo, som ledsager skal kun..
  • SOSU-hjælper
  • Frederiksværk
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Frederiksværk

  Ledsager søges til kvinde på 30 år i FrederiksværkVikariat på omkring et halvt år. Hun har Downs syndrom, kan selv sige fra/til og fortælle hvad hun gerne vil. Hun bor i bofællesskab. Hun e..
  • SOSU-hjælper
  • Frederiksværk
  Få mere info
 • Socialrådgiver i Frederiksværk

  Vi søger en fuldtids Sagsbehandler til vores afdeling i Halsnæs HVEM ER VI? [xxxxx] er en tværfaglig anden aktør med 100 procents fokus på at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet og i o..
  • Socialrådgiver
  • Frederiksværk
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jobs i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jobs.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jobs over tid

Dato Alle ledige jobs
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1

Find sundhedsjob i Frederiksværk

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte sundhedsjobs i Frederiksværk lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger i sundhedsvæsenet der passer til dig.

Få besked om nye sundhedsjobs i Frederiksværk

Det er ikke alle ledige stillinger i sundhedsvæsenet der bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt sundhedsjob ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob i sundhedsvæsenet. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en medarbejder indenfor sundhedsvæsenet til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.