Ledige sundhedsjobs i Kokkedal

Find dit sundhedsjob i Kokkedal nu. Se de ledige stillinger i sundhedsvæsenet i Kokkedal på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige sundhedsjobs i Kokkedal til dig. Find en ledig stilling i sundhedsvæsenet i Kokkedal nu. Held og lykke med jagten efter arbejde i Kokkedal. Mere info om ledige sundhedsjobs i Kokkedal.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se alle sundhedsjobs
2 job fundet
 • Sosu-assistent i Kokkedal

  OMRÅDE: 2980 KokkedalLIDT OM MIG:Jeg er hedder Augusta og er 5 år. Jeg bor sammen min mor, far og storesøster i Kokkedal. Jeg mangler en der har lyst til passe og lege med mig hver tirsdag ef..
  • SOSU-assistent
  • Kokkedal
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Kokkedal

  Er du frisk på at arbejde som respiratorisk handicaphjælper i 12 timers vagter? Så læs meget gerne videre – for så mangler vi netop dig! Om opgavenStillingen er som hjælper hos en 54-årig mand. Man..
  • SOSU-hjælper
  • Kokkedal
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs i Kokkedal

Herunder ser du udviklingen i udbudte jobs i Kokkedal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jobs.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jobs i Kokkedal over tid

Dato Alle ledige jobs
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1

Find sundhedsjob i Kokkedal

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte sundhedsjobs i Kokkedal lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger i sundhedsvæsenet der passer til dig.

Få besked om nye sundhedsjobs i Kokkedal

Det er ikke alle ledige stillinger i sundhedsvæsenet der bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt sundhedsjob ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob i sundhedsvæsenet. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en medarbejder indenfor sundhedsvæsenet til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.