Ledige sundhedsjobs i Nivå

Find dit sundhedsjob i Nivå nu. Se de ledige stillinger i sundhedsvæsenet i Nivå på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige sundhedsjobs i Nivå til dig. Find en ledig stilling i sundhedsvæsenet i Nivå nu. Held og lykke med jagten efter arbejde i Nivå. Mere info om ledige sundhedsjobs i Nivå.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se alle sundhedsjobs
3 job fundet
 • Sosu-assistent i Nivå

  OMRÅDE: 2990 Nivå, Fredensborg KommuneLIDT OM MIG:Jeg hedder Julian og er 6 år. Jeg er født med væske på hjernen efter blødninger i hjernen, mens jeg lå i mors mave. Derudover har jeg Cerebra..
  • SOSU-assistent
  • Nivå
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Nivå

  Faglig skarp SSH søges til flyver-rute i dagvagt. Er du den SSH'er med høj faglighed og ansvarlighed vi mangler til vores nye flyver-rute? [xxxxx] i Fredensborg kommune søger den..
  • SOSU-hjælper
  • Nivå
  Få mere info
 • Sosu-assistent i Nivå

  Er du vores nye SSA kollega, der ligesom os brænder for faglig udvikling og kvalitet, hvor borgerens behov er i centrum? Og trives du med en varieret hverdag med både masser af ansvar, sygeplejeopg..
  • SOSU-assistent
  • Nivå
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs i Nivå

Herunder ser du udviklingen i udbudte jobs i Nivå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jobs.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jobs i Nivå over tid

Dato Alle ledige jobs
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1

Find sundhedsjob i Nivå

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte sundhedsjobs i Nivå lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger i sundhedsvæsenet der passer til dig.

Få besked om nye sundhedsjobs i Nivå

Det er ikke alle ledige stillinger i sundhedsvæsenet der bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt sundhedsjob ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob i sundhedsvæsenet. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en medarbejder indenfor sundhedsvæsenet til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.