Ledige sundhedsjobs i Sydals

Find dit sundhedsjob i Sydals nu. Se de ledige stillinger i sundhedsvæsenet i Sydals på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige sundhedsjobs i Sydals til dig. Find en ledig stilling i sundhedsvæsenet i Sydals nu. Held og lykke med jagten efter arbejde i Sydals. Mere info om ledige sundhedsjobs i Sydals.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se ledige stillinger indenfor sundhed herunder.

Se alle sundhedsjobs
2 job fundet
 • Sosu-assistent i Sydals

  OMRÅDE: 6470 SydalsLIDT OM MIG:Jeg er en mand på 47 år sommere og jeg bor til leje i et hus på Als, 8 km fra Sønderborg.Jeg har mange interesser f.eks. Pc, film og serier, musik, fodbold,.
  • SOSU-assistent
  • Sydals
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Sydals

  Jeg hedder Inge og er 65 år. Jeg søger en hjælper til mit team. Stillingen er på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge. Som planen er nu, skal du kunne arbejde mandage kl. 7.30 – ca. 10, ti..
  • SOSU-hjælper
  • Sydals
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs i Sydals

Herunder ser du udviklingen i udbudte jobs i Sydals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jobs.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jobs i Sydals over tid

Dato Alle ledige jobs
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1

Find sundhedsjob i Sydals

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte sundhedsjobs i Sydals lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger i sundhedsvæsenet der passer til dig.

Få besked om nye sundhedsjobs i Sydals

Det er ikke alle ledige stillinger i sundhedsvæsenet der bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt sundhedsjob ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob i sundhedsvæsenet. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en medarbejder indenfor sundhedsvæsenet til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.